Skocz do zawartości
Elem

Gry, giereczki, gierunie.

Na czym gracie?  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na czym gracie najwięcej?

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, napisano:

A kto gra w planszówki? Bo Polski rynek od kilku lat się ładnie rozwija i jest w czym wybierać.Tak pierwsze lepsze z brzegu  Ktoś coś w Descent, 51 stan, Dracula , Valhalla , Władca Pierscieni LCG,  Eldritch Horror ?

My graliśmy dość dużo ale podziecili się nam współgracze a i nam praca zaczęła wchodzić w czas wolny. Niemniej nadal jak się uda to gramy choć najczęściej w karcianki. Tu mamy anegdote, pojechaliśmy sobie w trzy pary świętować urodziny jednej z osób do domku w Walii. Wokół pusto, góry i przyroda. Hottub drewniany i opalany drewnem - swingerski ideał. 

Jak już się wysiedzielismy w wannie to się okazało że jedna z par przywiozła munchkina że wszystkimi dodatkami i jakoś tak się zagraliśmy że zapomnieliśmy o ruchaniu XD

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, napisano:

A kto gra w planszówki? Bo Polski rynek od kilku lat się ładnie rozwija i jest w czym wybierać.Tak pierwsze lepsze z brzegu  Ktoś coś w Descent, 51 stan, Dracula , Valhalla , Władca Pierscieni LCG,  Eldritch Horror ?

Polski rynek to chyba właśnie przeżywa renesans i przoduje w produkcji planszówek, jak i wymyślaniu ciągle nowych gier:)

Kris

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, napisano:

My graliśmy dość dużo ale podziecili się nam współgracze a i nam praca zaczęła wchodzić w czas wolny. Niemniej nadal jak się uda to gramy choć najczęściej w karcianki. Tu mamy anegdote, pojechaliśmy sobie w trzy pary świętować urodziny jednej z osób do domku w Walii. Wokół pusto, góry i przyroda. Hottub drewniany i opalany drewnem - swingerski ideał. 

Jak już się wysiedzielismy w wannie to się okazało że jedna z par przywiozła munchkina że wszystkimi dodatkami i jakoś tak się zagraliśmy że zapomnieliśmy o ruchaniu XD

Munchkina z moją się nie raz zagrywam. Nie ma lepszej karcianki żeby komuś "dowalić" z uśmiechem na twarzy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.01.2020 o 10:11, napisano:

Pewnie nawet nikt nie wie, że jest zaprzyjaźniony z forum sklep z planszówkami :) A gram we wszystko co świetne :))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
50 minut temu, napisano:

Pewnie nawet nikt nie wie, że jest zaprzyjaźniony z forum sklep z planszówkami :) A gram we wszystko co świetne :))

No to jak jest tu taki sklep, to ja poproszę o kilka tytułów gier do pogrania w towarzystwie. Jakieś quizy itp. Mile widziane takie o zabarwieniu, albo z podtekstem erotycznym;) im więcej śmiechu ze znajomymi tym lepiej :D

Kris

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.01.2020 o 09:11, napisano:

Ja jestem zapalonym planszówkowiczem i RPG'owcem do tego ;) Moje ulubione to te związane z Cthulhu. Posiadłość Szaleństwa, Arkham/Eldritch Horror, ale oprócz tego dziesiątki innych jeszcze. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.01.2020 o 10:11, napisano:

A kto gra w planszówki?

Dużo z nas gra w planszówki. Jest nawet na ten temat temat :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
W dniu 17.01.2020 o 17:54, napisano:

No i przypomniał mi o Akaburze i przepadłem XD

Hehehe... Widzę, że nie tylko ja lubię takie gierki XD

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...