Skocz do zawartości
Ritta

Bary, puby, dyskoteki dla Wszystkich orientacji

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, napisano:

Ciekawe czy są jakieś przybytki w klimacie cuckold...

Są tematyczne imprezy w swing klubach

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To to wiem, bardziej mi chodziło o takie pospolitsze popularne wśród osób klimatycznych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na jedyny taki przybytek natknąłem się kilka lat temu w Amsterdamie. Z ulicy lokal wydawał się zwykłym drink barem, z długim kontuarem, miejscem do tańczenia i przytulnymi stolikami. Jednak pod jedną ze ścian znajdowały się schody tak niepozorne, że ludzie niewtajemniczeni mogli się nawet nigdy nie zorientować o ich istnieniu. A prowadziły one na niższy poziom gdzie wkraczało się w świat wieloosobowych leżanek,  dyskretnych alkow, błyszczących łańcuchów, dyb i zabawek wszelkich maści. Coś jak piekło/niebo, acz po pewnym czasie nie było jednoznaczne które jest gdzie ;) 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.10.2019 o 23:08, napisano:

Na jedyny taki przybytek natknąłem się kilka lat temu w Amsterdamie. Z ulicy lokal wydawał się zwykłym drink barem, z długim kontuarem, miejscem do tańczenia i przytulnymi stolikami. Jednak pod jedną ze ścian znajdowały się schody tak niepozorne, że ludzie niewtajemniczeni mogli się nawet nigdy nie zorientować o ich istnieniu. A prowadziły one na niższy poziom gdzie wkraczało się w świat wieloosobowych leżanek,  dyskretnych alkow, błyszczących łańcuchów, dyb i zabawek wszelkich maści. Coś jak piekło/niebo, acz po pewnym czasie nie było jednoznaczne które jest gdzie ;) 

Ten przybytek znajdował się w dzielnicy tzw. Czerwonych latarni? W Amsterdamie bywałem wielokrotnie, tę dzielnicę również obejrzałem, ale przyznam,  że tak z poziomu ulicy, ale bez dogłębnego wnikania w takie "szczegóły"... 

Holandia to dość wyzwolony kraj i w większości miast są ulice z przybytkami rozkoszy, dla obcokrajowców to w pewnym sensie atrakcja turystyczna, a dla chętnych możliwość seksu z kobietą widzianą w oknie otoczonym czerwonymi lampkami z ceną negocjowaną migowo zza szyby. A przekrój pań wszelaki - od chudych po rubensowskie, od białych co do rasy po wszelkiej maści z całego świata inne i od tych co mają "niespodzianki" po te, które się chirurgicznie pozbyły ... czyli dla każdego coś miłego :->

To niewielki kraj z wieloma możliwościami, znamy mi od 30 lat, gdzie bywam przynajmniej 2 razy w roku :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, napisano:

Ten przybytek znajdował się w dzielnicy tzw. Czerwonych latarni?

Właśnie nie i to było najfajniejsze, gdyż dzielnicy tej szczerze nie cierpię. Za jej sztuczność, znudzenie w oczach dziewczyn oraz wszędobylskie tłumy nawalonych giermków Albionu.

Urok tego baru polegał właśnie na tym, że znajdował się na końcu któregoś z wielu kanałów i można go było już później drugi raz nie znaleźć. Mógł się nazywać np. Club Nowhere. Zajrzę do map googla.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, napisano:

dzielnicy tej szczerze nie cierpię.

Amsterdam jest zajebistym kosmopolitycznym miastem, ale poza kanałami nie ma jakiś szczególnych zabytków, a rzesze ludzi ciągną do miejsc znanych z przewodników bądź zasłyszanych, a ta dzielnica ma "sławę" światową. Zatem większość "zwiedzających"ją  to zwykli ciekawscy, znam to z autopsji :D

8 godzin temu, napisano:

Mógł się nazywać np. Club Nowhere. 

Nazwa w punkt :dobre: a do tego przykład, że warto zejść z głównej ścieżki by się  zagubić w zacisznych uliczkach i trafić na coś bardzo oryginalnego i klimatycznego. To potwierdza, że odrobina szaleństwa popłaca i tak się poznaje uroki miast poza "żelaznym" programem zwiedzania. A o tak banalnej sprawie, że podróże kształcą nawet nie wspomnę :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W temacie wątku podobne zestawienie miejsc "LGBTQ+ friendly" prowadzi w formie video-przewodników Inqueer:

https://inqueer.com/

Póki co nagrali Poznań:

( @Złota Rybka - dużo wegaństwa na liście ;) ) 

A do końca roku wypuszczą jeszcze kilka polskich miast. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to warto śledzić

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...