Skocz do zawartości
Ritta

Bary, puby, dyskoteki dla Wszystkich orientacji

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatni Tour po mieście natchnął mnie żeby zrobić listę miejsc gdzie panuje akceptacja dla osób LGBT i jednocześnie dobra atmosfera dla wszystkich odwiedzających te miejsca. 

W Poznaniu jest mi znany HAH i Lokum Stonewall. Ale co jeszcze? Jak jest w innych miastach? 

• Lubię 2
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od dawna nie bywam w klubach w większych miastach. Dlatego w sumie mam w temacie mało do powiedzenia.

Ostatni przybytek w jakim byłam przyjazny wszelakim orientacjom, to pub Chmielowa Dolina na ul. Piotrkowskiej w Łodzi. Fajny klimat, fajni barmani, a przede wszystkim dobre piwo - jest w czym wybierać.

W Krakowie jest owiany nutą tajemniczości pub Z ust do ust.  Mieści się on przy ul. Estery na krakowskim Kazimierzu. Nie jest to typowy pub dla ludzi LGBT, ale nikt nie czuł się urażony, gdy moje dwie znajome okazywały sobie czułości przy barze.

W planach mam odwiedzić wspomniane przez @Ritta Lokum Stonewall na ul. Półwiejskiej w Poznaniu. Moja młodsza już je wybadała i mocno mi je poleca.

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Poznaniu poza HAHem który jest faktycznie bardzo otwartym klubem dla każdego i w pełni gay friendly jest jeszcze przede wszystkim Dark Angels. Tyle, że Dark Angels to nie jest klub gay friendly i otwarty tylko klub bardzo ściśle gejowski. Więc Tobie ta wiedza może się nie przydać

Był jescze jakiś czas temu mały klubik gay friendly na św Marcinie ale czy dalej funkcjonuje to nie wiem.

Jak bardzo Ci zależy to mogę zapytać nieheteroseksualnych znajomych

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam na myśli miejsca gdzie każdy jest mile widziany. Takie stricte dla gejów /lesbijek jednak może komuś też się przydadzą. 

Ja lubię atmosferę tych miejsc. Mam takie wrażenie że ludzie się tam lepiej bawią bo są bardziej swobodnie i nie pozują na kogoś innego niż są. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, napisano:

Ja lubię atmosferę tych miejsc. Mam takie wrażenie że ludzie się tam lepiej bawią bo są bardziej swobodnie i nie pozują na kogoś innego niż są. 

Ja również. Rzadko, bo rzadko, ale jeśli ruszam gdzieś w tango w Poznaniu, prędzej czy później staram się zaciągnąć towarzystwo do HAHu. Piękni ludzie radośnie się bawią bez zbędnego pozerstwa jak to bywa w innych, "zwykłych" klubach.

Lula.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, napisano:

Mam takie wrażenie że ludzie się tam lepiej bawią bo są bardziej swobodnie i nie pozują na kogoś innego niż są.

Bo tak często jest. Poza tym to świetne miejsce żeby będąc kobietą wyjść nawet i samej potańczyć i nie czuć się jak podczas przejścia przez arabski targ. Pod tym kątem Hah jest naprawdę bardzo dobry

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łódź to oczywiście Narraganset na Gdańskiej.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, napisano:

Łódź to oczywiście Narraganset na Gdańskiej.

I haven't been yet, so I don't know :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...