Skocz do zawartości
darecky16

Udawanie nieznajomych w klubie.

Rekomendowane odpowiedzi

17 godzin temu, napisano:

To już też przerabialiśmy, na życzenie mojego faceta :P

Wypaliło? Czy raczej nie warto się w to pchać? :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

Wypaliło? Czy raczej nie warto się w to pchać? :P

Tak, ale to raczej na przelotne znajomości. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.10.2019 o 23:04, napisano:

To już też przerabialiśmy, na życzenie mojego faceta :P

Tak, i jestem chętny na powtórkę. Ogólnie osób do zabaw/relacji szukamy na tematycznych portalach. Więc od razu kawa na ławę. Ale nęci mnie aby Mary znów weszła w romansik jako zdradzająca. Ot, urozmaicenie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.10.2019 o 16:17, napisano:

Tak, ale to raczej na przelotne znajomości. :)

Nie liczę na nic więcej, z resztą na początek wolę nawet, by znajomość zaczynała i kończyła się tej samej nocy. Później kto wie, ale na początku mam lekkie obawy dotyczące takiej relacji mojej z innym na dłuższy okres.. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, napisano:

wolę nawet, by znajomość zaczynała i kończyła się tej samej nocy.

Jasne, dużo naszych spotkań kończyło się jednorazowo.  Wiadomo że nie ilość a jakość jest ważniejsza, ale jednak takie One Night Standy mojej Hotki mnie kręcą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, napisano:

One Night Standy mojej Hotki mnie kręcą.

Jasne czemu nie :) Dawno nie było w sumie :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...