Skocz do zawartości
darecky16

Udawanie nieznajomych w klubie.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. 
Chciałbym w ramach rozpoczęcia przygody z cuckold zaproponować mojej dziewczynie układ, gdzie idziemy razem do klubu, ale tam udajemy, że się nie znamy. Ja sączę piwko, z boku obserwując jak ona bawi się na parkiecie sama, a po jakimś czasie z innym. Mam ochotę nie stawiać jej ograniczeń, ale też oczywiście nie poganiać.
Po wywodach, jakie poczyniłem, myślę, że moja wybranka ma potencjał na układ cuckold. 
Gdyby się to udało i z czasem rozkręciło, chciałbym by chodziła ona na imprezy już beze mnie (studiujemy w różnych miastach, więc to nawet wygodniejsze od chodzenia razem) i bawiła się tam z innymi, jeśli tylko miałaby na to ochotę.

Czy ktoś z Was próbował takiej metody - chodzenie na imprezy i udawanie nieznajomych? Czekam na podpowiedzi co do realizacji. Pozdrawiam. :)

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie próbowałem, ale pomysł brzmi dość sympatycznie. Choć jestem zwolennikiem układów, w których wszystkie trzy strony o sobie wiedzą. Jakoś tak w powyższej sytuacji kochanek (nawet niedoszły) jawi mi się jako nieświadomy pionek w grze dwóch aktorów.

A czy jesteś pewien, że klub to dobre miejsce na emocje związane z pierwszym cuckoldowym razem? To cholernie silnie działa na psychikę, a szczególnie pierwszy raz. Ja bym nie chciał być wtedy w tłumie klubowiczów. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To dosyć popularna zabawa i "schemat" który przewija się wielokrotnie. Jeżeli nie otrzymasz odpowiedzi tu w temacie to na pewno jak poszukasz w wyszukiwarce znajdziesz sporo takich wieczorów i wyjść opisanych chociażby w "Historiach prawdziwych".

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem to świetny sposób na oswajanie się z nowymi emocjami. Obserwacja żony na parkiecie z innymi, łakomych spojrzeń jej dosięgających, może jakiegoś flirtu. Przecież w każdej chwili można opuścić lokal i udać się na rozmowę w cztery oczy o tym, co przed chwilą się wydarzyło, co się czuło.

Lula.

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiście. Jakiś niewinny flirt, lekkie objęcia, itp. To faktycznie świetny początek. Małymi kroczkami można w ten sposób oswajać się z myślą "co by mogło być dalej" i nakręcać się coraz mocniej.

Ale ja na przykład nie chciałbym w takich okolicznościach być świadkiem, gdy moja Hotka pierwszy raz idzie z kochankiem na całość i opuszcza z nim lokal w wiadomym celu. Wolałbym to przeżywać sam ze sobą i swoimi myślami. Co nie znaczy, że każdy powinien mieć tak jak ja ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na początek nie spodziewam się, że ona wyjdzie z innym w wiadomym celu. Na początek myślę, że samo macanie czy całowanie mogłoby dostarczyć emocji mi, jak i jej.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to przedyskutujcie to wcześniej i określcie granice. Żebyście się w trakcie nie rozminęli z planami na wieczór ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już to przerabiałam. Mój facet udawał że mnie nie zna. Ja przetańczyłam z dwie piosenki z kimś kto zauważył że jestem "sama". Jednak speszył się jak powiedziałam że mam faceta :P Takie akcje są ciekawe, jednak wolę spotkać się z kimś z klimatu. Nieklimatyczni są w 90% poza moim kręgiem zainteresowań.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie chwyt polega na tym, żeby moja nie przyznała się, że jest w związku, a co więcej - że jej chłopak jest w pobliżu. Tym bardziej, że gdy już by spróbowała takiej zabawy przy mnie, potem mogłaby zabawiać się z innymi sama będąc na studiach, bo tak jak wspomniałem - studiuje w innym mieście niż ja, więc pewnie czasami ma momenty, gdy jej się chce... a faceta nie ma obok.. :)

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...