Skocz do zawartości
Zouza

Głos, tym razem damski.

Rekomendowane odpowiedzi

Dostawałam już kwiaty, tylko dlatego, że facet usłyszał mój głos.

Kilkanaście razy słyszałam też, że powinnam pracować w seks telefonie.

Jak z Wami, Panowie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka razy w życiu spotkałem dziewczyny z takim głosem, że miękły mi kolana i sztywniało co innego.

No teraz to mnie zaintrygowałaś...

Może nagraj coś do radia, wiesz takie "zk radio Push to Orgasm 69.69 fm" twoim głosem jako dżingiel. :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faktem niezaprzeczalnym jest,m że niektóre kobiety mają taki głos, że facet tylko marzy o tym aby usłyszeć ją podczas miłosnych uniesień... Albo słyszeć czułe słówka szeptane do ucha...

Hmm... Zouza teraz to mnie bardzo zaintrygowałaś... Jak mogę Cię usłyszeć? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla chcącego - nic trudnego. ;)

Niestety mimo, że bardzo chciałbym Cię usłyszeć to jest to dla mnie dość trudne zadanie :-)

Może dlatego, że zbyt krótko jestem na forum i zbyt wiele o Tobie nie wiem... I oprócz słowa pisanego przyznam szczerze, że nie wiem jak się z Tobą kontaktować... :-(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pomysł awaryjnego niezwykle mi się spodobał. Zuz... prosimyyyy.... ładnie ;)

co do tematu: spotykam dziewczyny których głos mi się podoba, lub jest mi obojętny, lub działa mi na nerwy. ale nigdy mnie jeszcze głos sam w sobie nie podniecał.

ale miałem kiedys koleżankę, która miała świetny głos i do tego takie usta... i jak do mnie mówiła... t mogła by mówić i mówić... aż bym dostał orgazmu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Radio jest Semenedara. Ja nie mogę się... ;)

Mówiłem wiele razy, że chętnie bym udostępnił antenę komuś kto chciałby jakaś audycję poprowadzić. Jeśli masz mikrofon, czemu nie. W weekend, na pewno będę coś nadawał, możesz np nagrać swój głos jako pozdrowienia i mi przesłać, to ja wyemituję. Zresztą nie tylko Ty, każdy może ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to może któryś z bardziej obytych na forum kolegów podpowie mi nieco jak mogę usłyszeć głos Zouzy? :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...