Skocz do zawartości
Robeks

Paulina i Tomek

Rekomendowane odpowiedzi

Robeks, czy mógłbyś w jednej z kolejnych części uwzględnić wątek w którym to Tomek dowiaduje się , że ma o wiele mniejszego peniska od kolegów Pauliny i zostaje w tym miejscu upokorzony przez swoją partnerkę :) wierzę , że uda Ci się to pomysłowo wplątać w fabułę ;) z góry dziękuję ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja apeluję, żeby autor prowadził fabułę tak jak chce sam, bo ja też mam np w powyższej kwestii chęć na jakiś motyw (właściwie zupełnie w drugą stronę niż @kukizk), mnie kręci fakt że kobieta ma ochotę na innych mimo tego że jej facet ma odpowiednio dużego i w kwestii rozmiaru zaspokaja ją całkowicie... I co teraz ma zrobić autor? którą prośbę spełnić?:)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Druh. pisze:

I co teraz ma zrobić autor? którą prośbę spełnić?:)

Żadnej. Jestem przekonany, że autor ma własny, oryginalny pomysł na swe opowiadanie i powoli rozwija całość zgodnie ze swoim zamysłem.

I właśnie dlatego tak mi się ten tekst podoba. Jest inny niż większość w tym dziale. Nie ma tu dominacji, upokarzania partnera, są za to wątpliwości, i Tomka i Pauliny, ale jest też chęć dobrej zabawy i przeżycia czegoś nowego.

Tak więc Robeks - rób swoje, nie pisz pod gusta czytelników, tylko tak, byś sam był ze swego dzieła zadowolony.

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

do podpowiadaczy jak ma "lecieć"  historia - autor ma prawo do swojej wizji,  jak ktoś chce innego przebiegu  to zawsze może napisać  swoje opowiadanie

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie (i Panie) ;) to była jedynie sugestia. Oczywiscie autor będzie kontynuował to opowiadanie wg własnej wizji, do czego z tego miejsca gorąco zachęcam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za pozytywne komentarze. Nic nie mam przeciwko temu, że ktoś pisze swoje sugestie. Rzeczywiście mam swoją wizję na ciąg dalszy tej historii i mam nadzieję, że się Wam ona spodoba. Kolejna część powinna pojawić się w tym tygodniu i w porównaniu do poprzedniej części, która była lekkim przerywnikiem, popchnie akcję trochę do przodu.

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...