Skocz do zawartości
Robeks

Paulina i Tomek

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, napisano:

Teraz z hotki zmieni się w uległą.

A z rogacza zrobi się master bdsm xD

Nie muszą się zmieniać, bo przecież są uległe hotki i masterzy rogacze;)

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za komentarze. Cieszę się że zakończenie zostało dobrze przyjęte. Obyło się bez fajerwerków, ale taki finał chodził mi po głowie od samego początku tego opowiadania. Tak, rozwiewam wątpliwości, ostatni epizod jest zakończeniem tej historii. Bardzo chciałem, żeby to opowiadanie nie zostało urwane w połowie jak wiele innych w tym dziale. No i to się udało! A czy historia była warta przeczytania to już każdy może ocenić sobie sam.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Była warta przeczytania i chwała ci Robeks za doprowadzenie jej do końca. Podobało mi się bardzo do połowy, potem już mniej, bo skręciło nie w moje klimaty. Po części 15 miałem bardzo mieszane odczucia, na szczęście w finale Tomek odzyskał dumę, honor i... jaja.

W realu Paulinka po miesiącach "korzystania z życia" poprosiła by o możliwość powrotu. Może nie warto jeszcze kończyć tej historii?

Robeks, czekam na kolejne Twe opowieści. Pisz, świetnie ci wychodzi!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiście ciekawa koncepcja. Taki powrót dałby możliwość na pewien reset w ich relacji. Nie mniej jednak pracuję już nad innym opowiadaniem, w którym planuję dla nich pewną drugoplanową rolę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Doskonałe opowiadanie. Świetnie budujesz napięcie i oddajesz emocje. Jestes wielki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...