Skocz do zawartości
uwielbiacz

Moje spotkanie cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Zadrżał telefon sms rzut oka na wyświetlacz Jutro zapraszam spotkanie 18 będzie niespodzianka ja i koleżanka . Zaskoczenie Żaneta kształtna brunetka zawsze przyjmowała mnie w towarzystwie męża . On szczupły wysoki szatyn . Szykował Jej stroje na nasze spotkania , pilnował by zawsze były koronki pończochy i wysokie obcasy często siedział z boku i obserwował jak  Jego przebranie pieści moje dłonie widział ile czasu zajmuję się delektowaniem opakowania nim przejdę do słodyczy jego prezentu . Sprawiało mu to ogromną przyjemność . Stąd moje zdziwienie i zaskoczenie jutro dwie hotki pomyślałem będzie ciekawie . 18 dzwonie do drzwi uśmiechnięta Żaneta wita mnie w progu soczystym pocałunkiem cała na biało w koronkowym body na wysokich obcasach  , wygląda nieziemsko a jej zapach wzmaga moje podniecenie Łapie mnie za rękę i ciągnie za sobą z trudem wyskakuje z butów . Przed sypialnia zatrzymuje się odwraca do mnie i zapoznaje z sytuacja . Kotku jak ci pisałam dzisiaj będziesz z dwiema kobietami  stwierdziła podziękuj pięknie Żanetcie i przyssała usta do moich , odpowiedziałem soczystym pocałunkiem wciskając język w jej usta dłońmi objąłem jej krągłe pośladki seksownie obciskane koronkowym wdziankiem . Wtuliłem się cały w jej ciało zapach  perfum potęguje doznania , szal podniecenie uciska mnie w spodniach opieram Ją o ścianę patrząc głęboko w oczy .Jestem już bardzo podniecony . Ośmielony sytuacją szepcze jej w twarz Pragnę cię , szalenie mnie podniecasz  pragnę pieścić cię ustami . Zamknęła mi usta pocałunkiem bym był cicho wessała moją dolną wargę i zagryzła  na tyle mocno ze wróciłem na ziemie  zabolało spojrzałem z wyrzutem w Jej oczy . Delikatnie uśmiechnęła się czas na niespodziankę wsunęła rękę za mój pasek w spodniach i pociągnęła za sobą do sypialni . Nasza nowa przyjaciółka Kasia . W sypialni panował półmrok w jednym miejscu od strony podwójnego łóżka święciła delikatnie lampka nocna po drugiej stronie pokoju w fotelu siedziała kobieta , długie ciemne włosy połyskująca bluzka . Noga na nodze pończochy odkryte aż do koronki szpilki . wyglądała bardzo seksownie . Powoli podnosiła się z fotela . Przywitaj się z Kasią wyszeptała Żaneta delikatnie popychając mnie do przodu  . Kasia wyprostowała się i obciągając w dół zrolowana spódnicę  spojrzała w naszą stronę , teraz ja   z zainteresowaniem spojrzałem w twarz naszej nowej znajomej  i rozpoznałem to maż Żanety  Piotr w peruce satynowej bluzce oraz wysokich obcasach stał przed nami. Przyznam byłem przyjemnie zaskoczony wyglądał bardzo seksownie . Żaneta objęła mnie w pól i skierował w stronę naszej nowej Kasi . To prezent dla ciebie wiem że podniecają Cię koronki a Piotr lubi je zakładać często kochamy się w takich strojach gdy jesteśmy we dwoje .Dziękuję wyszeptałem Jej do ucha nasza Kasia jest naprawdę seksi . Żaneta wtuliła się w naszą dwójkę , ustami dosięgając moich ust wciskając jeżyk po miedzy moje wargi następnie odszukała dłonią mojej dłoni i położyła na pośladku Kasi ,  był jędrny i sprężysty Jej druga ręka była już na drugim pośladku i powoli podciągała spódniczkę w górę . Całując Jej usta macałem tyłek tyłek Kasi , gładziłem dłonią jej wydepilowane nogi podczas gdy druga dłoń masowała tyłeczek Żanety. Koronkowe majtki depilacja i pończochy na  nogach Kasi zrobiły swoje kutas twardniał i cierpiał w spodniach . Przed wejściem obiecałeś mi coś , przypomniała Żaneta i popchnęła mnie na łóżko Połóż się wygodnie i spełnij obietnice szeptała rozpinając mi koszulę  Położyła poduszkę pod moją głowę i dosiadła moich ust twarzą  w kierunku nóg . Jej body  nie miało krocza a jej cipka była mokra i delikatnie rozwarta moje dłonie pieściły seksowne nogi w koronkach a usta złączone z Jej wargami spijały soki podniecenia . Wciskałem język w jej wnętrze by poczuć jeszcze bardziej moją seksowną hotkę , zaczęła się wiercić i ustawiać tak bym językiem sięgał jak najgłębiej w jej wnętrze. W podnieceniu płynęła seksem wprost w moje usta . Kasia w tym czasie zdejmowała mi spodnie idąc na ratunek maltretowanemu kutasowi byłem Jej za to bardzo wdzięczny , wyswobodzony kutas przestał boleć  . W zamian poczułem delikatny dotyk na kutasie To Kasia drażniła go wilgotnym językiem Teraz moja hotka położyła się na mojej klacie wciskając w usta łechtaczkę która wraz z pieszczotami zaczęła się powiększać . Złapałem za pośladki by perełka jej doznań mocniej przylega do moich ust a język zwiększał nasilenie wrażeń  . Poczułem dłoń na moim kutasie i dwa języki liżące łeb mojego huja .  Hotki i rogacza całowali się na moim kutasie , wciskali go sobie w usta  i masowali . Wiele razy obserwowałem ten szalony taniec zmysłowej rozkoszy Gdy hotka zaspakajała mnie ustami a rogacz całował jej oczy lizał twarz i namiętnym szeptem pieścił uszy wzmagając Jej podniecenie .   Obserwowałem w podnieceniu jak patrząc sobie głęboko w oczy wciskają sobie moją fujarę na przemian w usta , jak obciągają kutasa i wymieniają soczyste pocałunki nakręcając się jeszcze bardziej . Teraz to tylko czułem liżąc jej soczystą cipę . Jej ciało zaczęło drgać zrozumiałem dochodzi w moich ustach . A ja czuję Jej skurcze wyprostowana głęboko oddycha  jej ciało faluje . Wtulona w nią Kasia zlizuje podniecenie z Jej twarzy . Zaczyna ją prosić by pozwoliła mu włożyć kutasa do swojej cipki  . Dała Jej szczęście oglądaniem seksem z innym facetem , prosi kochanie chcę by  jego sperma wypełniła Twoje wnętrze chce cię całować gdy dojdziesz na wytrysku napalonego kutasa w moją podniecająca żonę . Jej ciało drży cipa płynie sokami podniecenia kurcząc się i rozkurczając  zmieniony głos po między jękami rozkoszy  prosi by wsadził w Nią Mojego nabrzmiałego kutasa , pragnie by gorącą sperma zalała jej  wnętrze . Całując Ją zdejmuje jej cipę z mojej twarzy , kładzie obok na plecach obiecuje że wejdzie w nią po mnie ona prosi by wsadził w nią mojego huja . Obcieram twarz w poduszkę i instaluję się z napalonym kutasem nad moją hotką jest ogromnie podniecona jeszcze dyszy po niedawnym orgazmie . Patrzę na nią Jej rozmarzone oczy falujące piersi kształtny brzuszek wszystko w koronkach , zgrabne nogi rozłożone na bok i soczysta rozwarta cipa czekająca na mojego napalonego kutasa , jest piękna i podniecająca .Ukląkłem po miedzy Jej nogami Kasia zaczęła masować mojego podnieconego huja , ja powoli opadałem na jej ciało  by Kasia miała czas połączyć nas w jedno ciało . Zbliżyłem łeb do wejścia jej pochwy ręce wkładałem pod jej ramiona  . Kasia zwinnie nasmarowała soki chotki na łbie mojego kutasa i wsunęła czubek do gorącego wnętrza mojej napalonej kochanki . Była tak mokra że opadając na jej ciało kutas  wszedłem w głąb cipy do samego końca , gorąco jej łona rozlało się na mój brzuch . Pełen krwi łeb mojego kutasa uderzył w ścianę tylnej pochwy . Zajęczała z rozkoszy w moje usta ,  wyszeptała w podnieceniu ruchaj mnie do końca , chcę twojej gorącej spermy , palce wplotła w moje włosy i przyciągając głowę do siebie  wbiła usta w moje wargi  . Mój  kutas oszalał  zacząłem uderzać coraz szybciej w jej wnętrze coraz mocniej i coraz głębiej .  Jaj biodra poszły w górę by czuła mnie jeszcze bardziej była głośna a Jej jęk podniecał mnie jeszcze bardziej Jej ciało znów zaczęło podrygiwać , dłonie powędrowały na moje plecy a usta jęcząc i wypowiadając słowa podniecenia błagały o mój orgazm we wnętrzu Jej cipy I odleciałem z jękiem wypaliłem ładunek podniecenia w Jej wnętrze . Fontanna wytrysku strzelała skurczami podniecenia do Jej pochwy objąłem jej ciało jeszcze szczelniej i nie przestając dziko pierdolić mojej oblubienicy trysnąłem jeszcze kila razy wsłuchany w jęki orgazmu  . Gdy wyciągnąłem kutasa  ona wciąż drżała jej brzuch jeszcze falował z  pomiędzy rozłożonych nóg wypływała powoli moja sperma . Kasia już czekał na swoją kolej  z podniesioną sukienką i sterczącym kutasem układał się na Żanecie . Teraz widziałem dokładniej na tle jej białego koronkowego body Kasia wyglądał jeszcze seksownej świecąca czarna bluzka  do bioder na biodrach zwinięta czarna spódniczka z laikry podkreślająca wcięcie w talii a po niżej opięty na górnej części pośladków , podkreślający ich kształtność szeroki pas do pończoch z czarnej koronki Jej nogi otulały czarne połyskujące pończochy z grubymi koronkami  szczelnie wtulonymi w kształtne uda , miała odkryte stopy , szpilki stały tusz przy łóżku . Ten widok budził moje uznanie . Gdy tylko Kasia ulokowała kutasa w  Żanecie jęk rozkoszy wypełnił sypialnie , ich ciała zaczęły dziki pląs nienasyconych kochanków . Sytuacja w której uczestniczyli pobudziła ich tak bardzo jak by nie kochali się od roku . Żaneta jęczała jak by rżnęło ja kilu facetów byli w transie .Na pierwszym fotelu obok moich złożonych starannie spodni leżał  szeroki pasek złożony w pół . To znak dla mnie Kasia prosi o lanie , teraz będzie to lanie  na goły tyłek  Zabrałem pas i wróciłem na łóżko . Hotka i rogacz w jękach rozkoszy byli zajęci sobą . Ukląkłem obok pracującego rytmicznie tyłka  Kasi  z paskiem w dłoni spojrzałem  i znów zachwyciłem się bielizną na ciele naszej sissy . Kilku krotnie podniecała mnie na ciele Żanety kiedy była w niej i dawała mi rozkosz  Mam słabość do bielizny nie wytrzymałem położyłem dłonie na górnej części pośladków Kasi tam gdzie okrywały je zmysłowo koronki i  dłońmi zacząłem analizować  ich kształt , powoli przesuwając się po paskach  w dół  przeniosłem dłonie na pończochy , najpierw moje dłonie pieściła szeroka koronka potem delikatny dotyk jedwabiu pieścił moje zmysły Jęki spotęgowały się a tyłek Kasi wykonał kilka nerwowych ruchów i zamarł .  Teraz zdałem sobie sprawę ze zamiast pasa na tyłku Kasi wylądowały moje dłonie a Oni właśnie odlecieli w przyjemnym uniesieniu .Odłożyłem pasek i w milczeniu położyłem się obok Żanety . Oni jeszcze głęboko dysząc rozklejali ciała z seksualnego uścisku  . Patrzyli na Siebie z uśmiechem wymieniając się pożegnalnymi pocałunkami , po głębokim spełnieniu . By móc znów witać się pocałunkami  gdy za jakiś czas powrócimy do zabawy

. Żaneta odwróciła się w moją stronę i wtuliła w moje ciało , jeszcze drżącym głosem wyszeptała w moje ucho . Dziękujemy  szalenie kręcą nas te spotkania z tobą . A mnie było bardzo błogo  ,Moje dłonie pieściły koronki Żaneta A Kasia z tyłu gorącej Hotki wtulała się w jej plecy ocierając koronkami o moją dłoń

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...