Skocz do zawartości
Kaye

Chorwacja FKK

Rekomendowane odpowiedzi

W tym roku padlo na wyspe Krk. Juz zaklepane

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczy sie w przyszlym roku

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie o Valalte,

Czy cały camping jest naturystyczny? Zarówno plaza jak i sklepy, baseny itd.? Czy rzeczywiacie kozna ppczuc tam klimat i wiekszoac osob paraduje nago, czy to jednak mniejszosc? Nie ma znaczenia czy jest sie pod namiotem albo w apartamencie? I drugie pytanie czy sa tam jakies nie fajne miejsca lub rodzaj noclegu ktory lepiej omijac?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, beckss pisze:

Mam pytanie o Valalte,

Czy cały camping jest naturystyczny? Zarówno plaza jak i sklepy, baseny itd.? Czy rzeczywiacie kozna ppczuc tam klimat i wiekszoac osob paraduje nago, czy to jednak mniejszosc? Nie ma znaczenia czy jest sie pod namiotem albo w apartamencie? I drugie pytanie czy sa tam jakies nie fajne miejsca lub rodzaj noclegu ktory lepiej omijac?

Jest to chyba najbardziej znany kemping tego typu, Valalta jest cała naturystyczna (choć w tamtym roku obowiązywały w restauracjach maseczki i trzeba było chodzić w klapkach i maseczkach ) wszędzie na całym kempingu chodzisz nago i nikt Ci nic nie powie, jedno co to tylko w sklepie trzeba było się ubrać i na śniadanie, z domku wychodzisz w klapkach czapeczce i masz ręcznik w ręce, jak chcesz coś więcej wiedzieć to pisz, chętnie odpowiem 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy moze ktoś ma doświadczenia z campingiem Koversada? Czy jednak na Istrii zdecydowanie liderem tylko Valalta? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, beckss pisze:

Czy moze ktoś ma doświadczenia z campingiem Koversada? Czy jednak na Istrii zdecydowanie liderem tylko Valalta? 

Co kto lubi, jedno i drugie jest spoko, choć koversada jest większa nieco tak mi się wydaje, jak coś chcesz wiedzieć więcej na temat koversady to pisz chętnie odpowiem 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat trochę chciałbym odświeżyć. 
Okolice Istrii jakieś noclegi na kempingu FKK. Ktoś coś? Propozycje, sugestie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam vallata okolice Rovinjo koveresada vrsar oraz wyspa Krk miejscowość Baśka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Bunculuka camping na wyspie KRK, duży ale kameralny camping z piękną plażą i licznymi plażyczkami nieopodal. Nie mam porówniania do Vallaty ,ale ze zdjęć myślę ,że w przyszłym roku znów wybierzemy KRK.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...