Skocz do zawartości
Kaye

Chorwacja FKK

Rekomendowane odpowiedzi

Co prawda nie prwadziwa plaxa FKK ale i tak jest super

20200723_124220.jpg

• Lubię 10
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos ma jakies sprawdzone miejsca w HR. Szukam na nastepny rok

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Kaye pisze:

Ktos ma jakies sprawdzone miejsca w HR. Szukam na nastepny rok

Jak chcesz naprawdę poznać uroki naturyzmu, to polecam wybrać się do jakiegoś ośrodka typu: valalta, ulika, koversada itp, można mieć wywalone na wszystko, ogólnie strój sprowadza sie do dwuch rzeczy na sobie, klapek i kapelusza, idziesz tak po całym ośrodku łącznie z restauracjami, ogólnie polecam każdemu taki rodzaj wypoczynku, 

I najważniejsze, ogólnie obsługa ośrodka pilnuje by nie było żadnych podglądaczy itp, jak i również pilnują by były obowiązujące stroje

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na wyspie Krk jest ok olbrzymi camping w miejscowości Punat. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, może? pisze:

Na wyspie Krk jest ok olbrzymi camping w miejscowości Punat. 

No nie przesadzaj, jest taki łooo, polecam je na początek, bo są fajne kameralne takie, czyli nikt Ci nic nie powie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My tez  polecamy valalte... może już w piątek do niej pojedziemy... M i E.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, para36krak pisze:

My tez  polecamy valalte... może już w piątek do niej pojedziemy... M i E.

A ja jutro wracam, trzeba się zgadać na następny raz, pozdro

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.08.2020 o 00:39, mixer22 pisze:

No nie przesadzaj, jest taki łooo, polecam je na początek, bo są fajne kameralne takie, czyli nikt Ci nic nie powie 

Nie rozumiem tego, co napisałeś, mixerku. Z czym przesadziłam? Co rozumiesz przez "łooo"- to pochwała czy nagana? Co polecasz na początek? Mam za mało danych, żeby dziś to złożyć w całość dla mnie jasną...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, może? pisze:

Nie rozumiem tego, co napisałeś, mixerku. Z czym przesadziłam? Co rozumiesz przez "łooo"- to pochwała czy nagana? Co polecasz na początek? Mam za mało danych, żeby dziś to złożyć w całość dla mnie jasną...

"łooo" czyli nie taki duży, nie pamiętam teraz jego nazwy, ale jest on troszkę poza Punat i to już chyba inna nazwa miejscowości, na początek polecam coś małego ale w klimacie pełni naturystycznym, na Krk obok miejscowości Baska, trzeba odejść kawałek lub podjechać autem, parking kosztował 10 kun a wejście 20 kun, ale masz pełna swobodę, nazywa się bunculuka i dalej też są fajne plazyczki tylko że już dzikie, ale też bardzo fajne, jak chcesz więcej informacji, to pytaj, ja tam zjeździłem i obszedłem wszystko 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...