Skocz do zawartości
Dziki037

Umowa z Panem

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 24.09.2019 o 23:02, Dziki037 pisze:

To fantazja, Marzenie, lub nawet jeśli dojdzie do skutku, to co z tego? Jeśli stronom jest dobrze? Jeśli się komuś takie coś nie podoba to komentarze zostawi dla siebie.

@Dziki037 zadam Ci pytanie. Dokładnie którym stronom tego układu jest wtedy dobrze?

Z tego co widzę wyraźnie napisałeś :

W dniu 6.09.2019 o 08:20, Dziki037 pisze:

W sytuacji kiedy żona nie chce tego drugiego jednak mąż ma tak silną fantazję że znajduje Pana który wie o tym i napisał umowę między nim a mężem. Co o tym sądzicie?

Poza tym 14. punkt tej "Umowy" głosi:

14. Pan zna osobiście suke psa jednak nie zdradza się że ma układ z jej mężem czyli psem.

Tylko idiota po przeczytaniu "Umowy" i wstępu do niej uwierzyłby, że ta żona o wszystkim wie i na wszystko ochoczo się godzi.

Ponieważ tekst jest w dziale "Ultimate Cuckold", a nie "Rogate Fantazje" biorę pod uwagę, że Twój znajomy sporządził ten tekst na poważnie, gdyż chce urzeczywistnić swoje fantazje.  A Ty wyraźnie pytasz nas użytkowników forum: Co o tym sądzicie?

Czytając:

10. Nasienie Pana ma znajdować się na penisie psa lub w jego środku. Pan może też chcieć by pies polkna sperme Pana. Pan może kazać psu aby przed stosunkiem z żoną nałożył sobie nasienie Pana i pieprzyl żonę. Pana nie interesuje fakt że żona psa może się nie zabezpieczać. W związku z tym iż żona psa może zajść w ciążę, obowiązki ojca przejmie pies i nie będzie rozscil od Pana zobowiązań podobnie i pan nie będzie rozscil prawo do widzenia się z dzieckiem. 

wręcz się przeraziłam. Wyobraziłam sobie tę żonę, która całe życie była wierna swojemu mężowi i jakimś cudem w ten sposób zachodzi w ciążę. I po kilku latach życia jej dziecka przy jakimś zabiegu medycznym wychodzi na jaw, że jej mąż nie jest ojcem jej dziecka. I nagle ona dowiaduje się jak do tego doszło. Dowiaduje się o tym "Układzie", którego nie była świadoma. Nie zdziwiłabym się, gdyby kobieta z tego wszystkiego wylądowała w psychiatryku lub co gorsza targnęła się na własne życie.

Mam wielką nadzieję, że to wszystko pozostaje tylko w sferze  fantazji. Bo nie wyobrażam sobie, by ktoś kochający mógł tak przehandlować własną żonę, bez jej wiedzy i przyzwolenia tylko dla swojej podniety.  

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Dragonfly pisze:

wręcz się przeraziłam. Wyobraziłam sobie tę żonę, która całe życie była wierna swojemu mężowi i jakimś cudem w ten sposób zachodzi w ciążę. I po kilku latach życia jej dziecka przy jakimś zabiegu medycznym wychodzi na jaw, że jej mąż nie jest ojcem jej dziecka. I nagle ona dowiaduje się jak do tego doszło.

Albo co gorsze nigdy nie pojmie jak do tego doszło i będąc uznana za niewierną nie poradzi sobie z tym..

Czytałem tą "umowe" z takim niesmakiem, że chyba pominąłem niektóre kwiatki, a ten jest szczególnie pojebany.. Trudno to sklasyfikować, ale była by to wyjątkowo perfidna forma gwałtu, a okrucieństwo takiego czynu jest dla mnie niewyobrażalne!! Słyszałem o pedofilach w sutannach i nie tylko, o ginekologach gwałcących pacjenki, reżyserach czy innych wpływowych ludziach którzy robili różne świństwa i myślałem że nic już mną nie wstrząśnie, aż tu nagle.. 

Nie znajduje słów które wyraziły by to, z jaką pogardą traktuję sam pomysł takiej umowy. Aż boje sie czytać jeszcze raz, uważniej.. albo lepiej nie, dam se spokój.. 

On.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...