Skocz do zawartości
Black&White

Co teraz???

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, Black&White pisze:

Jesteśmy po pierwszym spotkaniu... Rozwinęło się ono do większych rozmiarów niż przypuszczaliśm

Większy rozmiar niż przypuszczaliście to chyba nie taka znowu tragedia.

Małżonka zadowolona?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantastyczna dawka adrenaliny o nieznanym dotąd smaku, prawda? :) Gratulacje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Troszkę ochłonąłem wiec można coś napisać więcej... Napisał do nas ponad tydzień temu, pewien mężczyzna. 30 lat, żonaty, świeżo upieczony tata... Podeszliśmy sceptycznie ponieważ nasza założenia zakładały osobę w zbliżonym wieku do naszego, ale rozmowa okazała się na tyle rzeczowa i konkretna że postanowiliśmy dać mu szansę (dezycja należała do Pani). Pisaliśmy kilka dni, głównie ja (Pani miała cały czas podgląd co do rozmów). W ostatnich dniach zdecydowała się wymienić z nim kilka wiadomości drogą mailową (Nie muszę nikomu mówić, z jakimi wypiekami czytałem ich korespondencję)... Po akceptacji przez Panią zdjęć postanowiliśmy umówić się na spotkanie zapoznawcze w jednej z kawiarni. Nie było rozczarowań co do osoby (tego się obawiliaśmy). Pan okazał się osobą ze zdjęć. Rozmowa toczyła się podobnie płynnie jak w prywatnej korespondencji. Musze podkreslić że fizycznie różnił się ode mnie. Wysoki, 190, bdb zbudowany (były sportowiec)... Przed spotkaniem, postanowiliśmy z żoną że jeżeli wszystko będzie ok, nie będziemy nic przeciągać i spróbować czegoś więcej już na pierwszym spotkaniu...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...