Skocz do zawartości
Black&White

Co teraz???

Rekomendowane odpowiedzi

Znajdź kogoś online. Porozmawiaj z nim chwilę zobacz czy jest ok, czy zna temat czy nie chce po prostu sexu za darmo. Jak jest ok daj muer żony ( najlepiej założyć 2 numer) niech piszą rozmawiają i zobaczycie co z tego wyjdzie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy oboje wizję znajomości,  żona ma wyobrażenie i poszczególne kryteria jakimi będzie dobierać odpowiednią osobę. Pierwszym krokiem jaki zrobiliśmy wspólnie to dodanie anonsu. Czekamy na odpowiedzi. Bez pośpiechu, bez nacisku... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i dobrze, tylko czego właściwie oczekujesz od nas? Żeby móc cokolwiek podpowiedzieć muszę wiedzieć o co konkretnie Ci chodzi. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomocy? Rad? Coś takiego nie istnieje. Każdy jest inny, każdy inaczej reaguje na różne bodźce. Jeden lubi jak żona wychodzi do „kochanka” sama. Inny lubi wychodzić z żoną. Jeszcze inny lubi kiedy żona zaraz po stosunku wróci do domu żeby kochać się z mężem. Ktoś inny lubi kiedy żona wroci dopiero na drugi dzień. Przykładów jest tysiące. Nie ma  schematów w tej dziedzinie! I jak tu dać jakaś radę???

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam jeszcze ze zanim stałem się rogaczem tez szukałem tu „pomocy” „rady”. Czytałem i czytałem. Życie okazało się całkiem inne. Nic z tego co tu znalazłem się nie sprawdziło. Wszystko ułożyło się inaczej. Moje podejście i spojrzenie na temat zmieniło się diametralnie po „pierwszym razie”. 

Jedyna rada to żyć, próbować, kosztować, wyciągać wnioski, uczyć się a przy tym jak najwiecej bawić!!! 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdajemy sobie doskonale sprawy że "życie tutaj" jest diametralnie inne niż rzeczywistość. Podchodzimy do tego z dystansem. Jesteśmy na etapie wybierania odpowiedniej osoby jak wspominałem wcześniej...  Myślę ze z czasem narodzą się pytania, wątpliowści, więc wtedy nadejdzie czas na porady Was wszystkich...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja porada jest taka, że zostawiłbym wybór partnerce. Kogokolwiek wybierze, to jej ma się podobać, a niekoniecznie partnerowi. Partnerzy, których miała Magda raczej mi się nie podobają. I gdybym ja miał brać udział w wyborze, to do tej pory bym pewnie nie miał rogów...

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy przed sobą pierwsze spotkanie zapoznawcze. O dziwo Pan który spodobał się mojej Pani "wyszedl" trochę z kryteriów jakie sobie obralismy Ale najważniejsze że sam kontakt oraz zdjęcia spodobały się na tyle by nie czekać dłużej. ...Nie muszę nikomu mówić coś się dzieje teraz w mojej głowie od kilku dni...

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...