Skocz do zawartości
fanpończoch

Sztuczna cipka

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

co sądzicie o sztucznych cipkach, np. fleshlight? Czy używacie ich podczas seksu? Może to być ciekawa forma dominacji, gdy wagina Pani nie jest dla rogacza:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście nie używam. Jakoś mi w niej nie pasuje pH, temperatura w środku oraz jej wilgotność.

Każdy z nas ma jakiegoś bzika, jednych to kręci, drugich zniechęca.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wilgotność trzeba poprawić żelem:) tak samo zresztą gdy Pani używa dużego dildo czy dużego wibratora.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak taki gadżet się czyści po użyciu?
Jest jakiś łatwy sposób by wypłukać ze środka zawartość?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja kochana żona po odstawieniu mnie całkowicie od swojej cipki zamówiła mnie na zakup 2 masturbatorów. Jeden to klasyczna pupka żelowa z cipką, drugi tuba w żelowym wnętrzem. Na razie mogę tylko tak i pozostaje mi tęsknota za cipką żony. Jest to faktycznie sposób silnej dominacji nademną

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...