Skocz do zawartości
pawel1969

Alfa

Rekomendowane odpowiedzi

Takie mini opowiadanko z przymrużeniem oka. Może się spodoba.

Gdzie ten cholerny pilot? Skąd taki kawałek plastiku z guzikami wie, że ma zniknąć zawsze na dwie minuty przed filmem. Jeśli się zaraz nie znajdzie przegapię początek, a nie widziałem "Gwiezdnych" ze dwa lata. To są prawdziwe emocje i nie interesuje mnie o czym tam na górze gadają. Pewnie i tak nie mają o czym. Słyszę śmiech Izy, ale chyba wymuszony. Co z tego. Ją zawsze słychać. Nawet przez drzwi sypialni. Taki już typ, ale on nie wygląda na kogoś choć trochę zabawnego. Po prostu che być miła i klakieruje żeby nie robić mu przykrości. Zresztą z nikim nie śmieje się tak jak ze mną... No w końcu. Kurwa. W samą porę. Znalazł się, ale czemu w psiej misce...? Tobi!
"Pam pam... pa ra pa pam...pam." Uwielbiam ten film. A, jeszcze piwo. Cholera, zapomniałem. Iza by mi podała, ale ... przejdę się do lodówki. Coś cicho w sypialni. Panu "macho" skończyły się dowcipy. Tobi, piesku. Gdzie się szlajałeś. Pan nie jest już zły. Co powiesz na męski wieczór? Piwo, chipsy, dobre kino i my dwaj. Dwa samce alfa. Pan i jego dzielny pies. Mógłbyś mieć trochę mniej kudłate futro, wiesz. Dobra, może się czepiam. Pani ma dziś nudne spotkanie i trochę jej współczuję. Wolałaby tu być z nami i zajadać smakołyki. Założę się o to. Cicho tam trochę u nich. Wiesz co. Sprawdzę. I tak są reklamy. Jak się zacznie zaszczekaj.

Puk, puk... Nie usłyszeli. Zapukam jeszcze raz. W końcu. Ale powinna otworzyć ona, nie on. Jakim prawem czuje się jak u siebie. A więc to prawda. Czarnym natura poskąpiła owłosienia. Pokazałbym mu dżunglę na klacie. Gdybym lubił być złośliwy oczywiście. Zadzieram głowę i patrzę mu wyzywająco w oczy - niech sobie nie myśli. Zerkam w dół.  A co do kurwy? Flaga amerykańska...? litości. Coś takiego na dupie? Nie wiem na ile Iza poczuwa się za kolegów, ale znając ją jest bardzo zażenowana, choć udaje że nie. Kapitan Ameryka pieprzony.
- Wchodzisz? Wychodzisz? A może tak postoimy?
Bezczelny. Mijam go bez słowa. Mój dom. Moja sypialnia. Moje łóżko. Chyba mam tu jakieś prawa? I nie muszę się wdawać w dyskusje a tym bardziej tłumaczyć.
- Ej,ej... hola... dokąd?
W porządku. Nie muszę siedzieć na łóżku. Ustąpię, ale nie chodzi o to kto silniejszy. Nawet jeśli wyszliśmy z dżungli, było to wieki temu. Dziś ludzie tak nie załatwiają spraw. Zresztą lubię swój fotel. Mój stary antyczny przyjaciel. Tyle razem widzieliśmy. Witaj znów przyjacielu. Tu z rogu też dobrze widać.

Wiem dlaczego tak na niego patrzy. Na niego, na flagę. Zerka też na mnie. Jestem tu i tylko to się liczy. Beze mnie ten romantyzm chwili nie miałby racji bytu. Widzisz frajerze. Jesteś tylko zabawką. Narzędziem w jej rękach. Myślisz, że masz co chcesz, ale wiesz co to znaczy ją mieć? Jutro cię tu nie będzie, a my będziemy jeść popcorn, oglądać film. I będziemy przytuleni.

Wielkie mi historie. Orgazm. Każda potrafi to udawać. I przejął bym się nawet gdybym jej nie znał. Nawet gdyby umierała z nudów i tak mi udowodni jak dobrze się bawi. Siedzę tu i patrzę. A ona wie kto jest prawdziwym facetem. Chce zrobić wrażenie. Dobra. Udało jej się trochę. Wytrwam do końca i będę patrzył choćby nie wiem co. Po mnie takie rzeczy spływają. Musi to wiedzieć. Musi.

Tosty na śniadanie smakują jak zwykle w wykonaniu Izy wybornie.
- O której poszedł Kapitan Ameryka?
- Pchiiiii. Czemu tak go nazywasz?
- A jak ci się podobały jego reformy?
O Taaak. Mizianko po klacie. To uwielbiam. Jej długie palce.
- Nigdy byś tego nie założył mój niedźwiedziu. Masz styl.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...