Skocz do zawartości
Harley_Quinn87

Dzien dobry wszytkim

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem tu nowa. W moim życiu dużo zmian. Szukam kogoś fajnego Nie mylić z miłością choć może z czasem fajna relacja przerodzi się w coś fajnego? Nie wykluczam. Szukam dojrzałego emocjonalnie faceta. Miłego, inteligentnego, dobrze zbudowanego. dominującego. Z klasą. Panom zazdrosnym i mającym problem z samym sobą bardzo serdecznie dziękuję. Szukam relacji w której będę mogła rozwinąć skrzydła, powiększyć liczbę spełnionych fantazji.. kompana z którym będę mogła jeździć na imprezy i przy którym będę się czuć bezpiecznie. Chcę szaleć, chcę się spełniać i chcę czuć satysfakcję więc radzę bardzo dobrze zapoznać się z moim profilem i preferencjami. Szukam faceta dla którego cuckold, wymiana par, seks w większym gronie i moje "zboczone popierdolenie"?‍♀️ to nie będzie problem.. Mój uśmiech i radość w oczach kiedy obciągam innemu patrząc na Ciebie ma sprawiać radość też Tobie Szukam fajnej, zdrowej i pełnej szalonych doznań relacji. Jestem szalona, zepsuta, zboczona. Jestem SUKĄ! Więc łatwo nie będzie Panowie Będziesz dla mnie nr1 jeśli ja będę się czuć nim dla Ciebie. Reszta to tylko zabawa. Hmm.. tak w skrócie to właściwie szukam chyba cudu ?‍♀️ Ale kto nie szuka ten nie ma. Czekam na Wiadomości. Ps. Jeśli odległość jest dla Was problemem to też proszę nie zawracajcie mi dupy. Uważam, że przy dobrej organizacji wszystko można pogodzić. Bardzo chętnie nawiąże też kontakt z parami.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...