Skocz do zawartości
Dawid93

Cuckold cum her feet

Rekomendowane odpowiedzi

Lubię kobiece stopy... ale rzadko na nie kończę. Tak samo rzadko je liżę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.10.2019 o 23:19, napisano:

Lubię kobiece stopy... ale rzadko na nie kończę. Tak samo rzadko je liżę.

Mam podobnie. W sensie, zadbane kobiece stopy to dla mnie rzecz dość estetyczna. Lubię na nie patrzeć, uwielbiam je masować, ale z kolei nie mają dla mnie dużego nacechowania erotycznego. Wolę inne sposoby pieszczot niż footjob, a jeżeli chodzi o finisze... Cóż, uwielbiam kończyć na kobietach, ale też zdecydowanie w innych miejscach. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, napisano:

Lubię na nie patrzeć, uwielbiam je masować,

I czuć je na twarzy <3

8 minut temu, napisano:

nie mają dla mnie dużego nacechowania erotycznego.

Dla mnie mają, Potrafię się zaspokoić wykorzystując stopy kobiety :)

A footjob lubię, ale to jak z lizaniem stóp - niekoniecznie musi być abym się czuł spełniony ;]

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię lizać i pieścić stopy mojej żony, kilka razy się na nie spuszczałem, ale po wszystkim brakło odwagi do wyczyszczenia, może kiedyś:) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie stopy są zupełnie aseksualne i spuszczanie się na stopy to tak jakby się zlać na chusteczkę. Czyli że nic specjalnego.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ubóstwiam stópki. Mogę masować, lizać, ssać paluszki i wąchać. Lubię też stopy wyeksponowane w odpowiednim obuwiu ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z kolei traktuję je zwyczajnie, jak inną część ciała. Są równie dobre do pieszczenia, jak np. karczek, uszka, brzuch. Co do wytrysku na stopy to nie preferuję, chyba, że takie będzie życzenie Hotki. To wszystko wtedy zmienia :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...