Skocz do zawartości
Dawid93

Cuckold cum her feet

Rekomendowane odpowiedzi

Kogo kręci spust bulla na stópki hotki?  Macie jakieś filmy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie to strasznie kręci! Oczywiście moją rolą jest to potem dokładnie wyczyścić;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... w mojej "karierze" chyba się 3-4 razy zdarzyło. Mało bo fetysz stóp jest dość popularny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba byłby niezapomniany do końca życia widok. Zobaczyć zalane stopy żony przez innego mężczyzne. Oczywiście obowiązkowo do tego pięknie pomalowane pazurki i stopki otulone w cieniutkie pończoszki...?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, napisano:

To chyba byłby niezapomniany do końca życia widok. Zobaczyć zalane stopy żony przez innego mężczyzne. Oczywiście obowiązkowo do tego pięknie pomalowane pazurki i stopki otulone w cieniutkie pończoszki...?

Uch u mnie jak już to tylko na bose. Jakoś nie lubię połączenia nasienia i garderoby :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

Uch u mnie jak już to tylko na bose. Jakoś nie lubię połączenia nasienia i garderoby :P

Przynajmniej dla mnie jest to szalenie podniecający widok. Ale oczywiście nie mówie też nie dla nagich polukrowanych stópek?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, napisano:

Przynajmniej dla mnie jest to szalenie podniecający widok. Ale oczywiście nie mówie też nie dla nagich polukrowanych stópek?

No cóż, nie jest to jakaś zachcianka której nie mogłabym spełnić, ale potem już tylko do prania albo jako prezent dla kochanka :P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, napisano:

No cóż, nie jest to jakaś zachcianka której nie mogłabym spełnić, ale potem już tylko do prania albo jako prezent dla kochanka :P

Chyba jednak pranie tak, żeby jak najszybciej trafiły znów na nóżki ślicznej pani

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, napisano:

Bose najlepsze! ;D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...