Skocz do zawartości
ker0b

Taptalk lub inna aplikacja na telefon do śledzenia forum

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, witam Wszystkich.

Widziałem po stopkach, że niektórzy użytkownicy korzystają z Taptalka do przeglądania i pisania na forum. Podchodziłem do tematu kilkukrotnie i nie udało mi się tam znaleźć ZK. Czy to jeszcze możliwe? Mógłby mnie ktoś pokierować jak to zrobić? Jeśli nie, czy jest jakaś inna dedykowana aplikacja, którą można wykorzystać? Nie chodzi mi o logowanie przez przeglądarkę w telefonie, to niewygodne. Będę wdzięczny za sugestie.

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Forum jest obsługiwane przez Tapatalk choć wiele funkcjonalości nie jest z nim kompatybilne. Więcej o tym pisał @Sem. tutaj:

Co do samego szukania forum w Tapatalk'u i obsługę i pomogę bo nigdy nie używałem - dla mnie wersja mobilna jest ok

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obsługa Tapatalk, została wyłączona wraz z aktualizacją forum do nowej wersji i nie planuję ponownego uruchamiania Tapatalka. Mobilna wersja forum w zupełności wystarczy i jest lepsza niż to, co teraz oferuje tapatalk. Kiedyś to była prosta, poukładana aplikacja, teraz, to szmelc, utkany w milion nikomu niepotrzebnych opcji. 

Inna sprawa że tapatalk, nawet gdy działał, to obsługiwał wyłącznie forum. Czyli jakąś 1/10 możliwości całej platformy. 

Temat zamykam. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...