Skocz do zawartości
Ritta

Euforia

Rekomendowane odpowiedzi

Obejrzałem z ciekawości 1 odcinek. Szału nie ma, dupy nie rwie. Ot poprawnie zrobiony serial który mnie ani nie wciąga, ani nie szokuje. Nie jestem targetem chyba. To już bardziej mnie zainteresował zwiastun "nagiego reżysera" na Netflixie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Euforia dwa odcinki. Tak naprawdę dla mnie sory ale pozornie się wydaje, że takie seriale mają powstawać ku przestrodze, mają skłaniać do wyciągnięcia wniosków być ostrzeżeniem, tymczasem efekt zazwyczaj bywa odwrotny. Dzieciaki to obejrzą i wyda im się to cool.  Dobrym przykładem jak to działa jest film Romper stomper. Miał pokazać neonazistów jako debili i zwykłych chuliganów a dla części tych środowisk stał się filmem kultowym. Sex education podobał mi się jako ciekawie opowiedziana historia z sympatycznymi bohaterami. Ale niestety zraziło mnie kilka rzeczy. Dziewczyna idzie zrobić sobie aborcję i wystarcza do tego wypełnienie kilku papierów. Protestujący przed kliniką to banda hipokrytów. I kilka innych takich wątków. Do tego wszyscy zachwycali się urodą Gilian Anderson dla mnie wyglądało w tym kolorze włosów po prost okropnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja pamiętam jak wybuchłą afera w PL, gdy uczennica zaszła w ciążę z kolegą ze szkoły... tylko nie wiedziała z którym!?

I wtedy dowiedziałem się czym jest gra w "słoneczko";)

I to dopiero był szok w naszym narodzie i powszechne zgorszenie.

A ja żałowałem że za moich czasów szkolnych nie było takich zabaw :lach:

A serial zobaczę i ocenie;) 

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
W dniu 10.08.2019 o 12:04, Wichura pisze:

Obejrzałem z ciekawości 1 odcinek. Szału nie ma, dupy nie rwie. Ot poprawnie zrobiony serial który mnie ani nie wciąga, ani nie szokuje. Nie jestem targetem chyba. To już bardziej mnie zainteresował zwiastun "nagiego reżysera" na Netflixie 

Mam podobne odczucia,  serial poprawnie zrobiony, dobrze dobrana muza, ale kotlet mielony dla małolatów i samo ćpanie. Także nie zgadzam się z opiniami, że serial porusza dobrze problemy nastolatków , mimo wszystko w polskiej szkole jeszcze takiego gówna nie ma. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...