Skocz do zawartości
Ritta

Euforia

Rekomendowane odpowiedzi

HBO emituje serial Euforia. Nie jest o zk ale o nastolatkach. Czego tam nie ma... 17 latka na seks kamerach poniżajaca uległego. Wykład o kutasowych sefli i sporo innych ciekawostek. Dopiero zaczęliśmy oglądać. W pewien sposób fascynujący jest ten serial. Oglądam go teraz myśląc o tym na co narażone są moje dzieci. 

• Lubię 4
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za info... a ja snuje się po Netflixie niezdecydowany co by tu... Teraz już loguję się na HBO

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Ritta właśnie planuje to obejrzeć... może się okazać że nasz ZK to pikuś przy poczynaniach nastolatków...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ZKF portalem konserwatywnym i pruderyjnym?

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam za bardzo czasu na seriale ale w weekend przysiąde. Z pozycji niedawnego nastolatka chętnie skonfrontuje przeżycia z serialem  /On

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, switch pisze:

Jeszcze o tym nie wiesz?

Czasy się zmieniają, ludzie się zmieniają i obyczaje również... to co jest teraz w awangardzie... skoro nawet cuckold jest już teraz dopuszczony, a nawet pochwalany przez Kościół?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckold chwalony przez kosciol?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, yes pisze:

Cuckold chwalony przez kosciol?

To była ironia... znaczy dowcip taki

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, M-M pisze:

skoro nawet cuckold jest już teraz dopuszczony, a nawet pochwalany przez Kościół?

Cooo Chce dowiedzieć się o tym wiecej! /On

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja właśnie zrezygnowałem z subskrypcji HBO na rzecz Netflixa. Obejrzyjcie i napiszcie czy warto to jak wrócę do HBO to najwyższej nadrobię ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...