Skocz do zawartości
nalbandian23

Witajcie

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka jestem mocno uległym z natury facetem 7 lat po ślubie. Kręci mnie fantazja o zostaniu rogaczem, moja żona niestety jest niedoświadczona i średnio nam się układa w łóżku ale myślę że ma potencjał do stania się Hotką. Ma 32 lata i chciałaby spróbować sexu z innymi mężczyznami. Zamierzam ją po mału wprowadzić w swoje fantazje związane z cuckoldem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.08.2019 o 12:11, nalbandian23 pisze:

Zamierzam ją po mału wprowadzić w swoje fantazje związane z cuckoldem.

Cześć, dzięki za powitanie, ogłoszenie? Rada tego typu, zacznij od wprowadzenia jej w to miejsce. Zapraszamy do wspólnej zabawy.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@nalbandian23 napisałeś, że średnio układa się Wam w łóżku. Ja bym przede wszystkim skupiła się na tym, a dopiero potem sięgała po cuckold.

Powtórzę też za kolegą Administratorem forum.

Zaproś żonę na forum. Często rozmowa z innymi kobietami pomaga kobiecie otworzyć się na nowe i przekonać co z tego chce wyciągnąć dla siebie. 

Miłego i pomocnego pobytu na forum.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

słuszna uwaga ale sam o tym wiem. Postaram się najpierw poprawić nasze współżycie a potem zaproszę żonę na forum ponieważ w innym wypadku skończy się to katastrofą

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...