Skocz do zawartości
Wichura

Szukajacie a... się naszukacie, czyli rzecz o tym kogo najtrudniej znaleźć do zabaw

Rekomendowane odpowiedzi

ON: Na razie jako raczkująca w tych klimatach para nie bardzo wiemy jak szukać, więc na temat problemów nie bardzo możemy się wypowiedzieć dzielnie szukam tematów, które pomogą nam znaleźć sposób na poszukiwania kochanka dla hotki i jak już zaczniemy konkretnie szukać to wrócimy tu i wypowiemy się o trudnościach w poszukiwaniach

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.08.2019 o 08:26, bigboy89 pisze:

Zagraniczne zazwyczaj wybierają się do tych lepszych i droższych lokali, więc może pod względem higieny czułbym się bezpieczniej niż gdzieś zagranicą.

Strasznie wyczulona na to jestem. Z drogiego i dobrego lokalu też można przywieźć syfa. Owszem, nie jest to Afryka, gdzie siłą rzeczy odsetek zarażonych chociażby HIV jest większy niż w Europie, ale renoma lokalu nie powinna niwelować radaru bezpieczeństwa pod tytułem: "i tak się zbadam po tej przygodzie". Kończę ten drobny offtop, były już tu tematy o tym... ale nie mogłam przemilczeć owego wątku, wybaczcie. Zaraz mi się przypominają słowa znajomej: "po co się mam się zabezpieczać i badać, przecież nie sypiam z brudasami" :facepalm:.

Od siebie dodam, iż najtrudniej odnaleźć kogoś o pełnej kompatybilności upodobań, z którym znajomość przetrwałaby próbę czasu / odległości / niepowodzeń natury zewnętrznej. Banał, ale w tym zawiera się wszystko, czego potrzebuję.

Lula.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Sailor&Lula pisze:

Strasznie wyczulona na to jestem. Z drogiego i dobrego lokalu też można przywieźć syfa.

Zdecydowanie masz rację. Może źle się wyraziłem. Miałem raczej na myśli prawdopodobieństwo wystąpienia niechcianej ;)

I raczej  z tych względów, ta fantazja fantazją na razie pozostanie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, bigboy89 pisze:

Zdecydowanie masz rację. Może źle się wyraziłem. Miałem raczej na myśli prawdopodobieństwo wystąpienia niechcianej ;)

I raczej  z tych względów, ta fantazja fantazją na razie pozostanie

Zdrowo jest zakładać, że prawdopodobieństwo jest zawsze.

Chyba, że jesteś z kimś na wyłączność, przebadany od góry do dołu. W klubie takie przypadki z zasady nie występują.

O właśnie - rozsądni i świadomi w kwestii zdrowia kochankowie to też niestety perełki są. 

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.08.2019 o 08:26, bigboy89 pisze:

Zdecydowanie łatwiej szukać parze kobiet do wspólnych zabaw i spotkań, niż singlowi szukać dwóch zainteresowanych kobiet, więc może to jakieś rozwiązanie ;) 

To tak jak by powiedzieć że zdecydowanie łatwiej jest polecieć na marsa niż na jowisza. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czytając  ...  dochodzę do wniosku że   " Wędrówką życie jest człowieka "  ...  :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, parakk pisze:

To tak jak by powiedzieć że zdecydowanie łatwiej jest polecieć na marsa niż na jowisza. ;)

nie wypowiem się, bo nie latałem ;)

43 minuty temu, MartinJust pisze:

czytając  ...  dochodzę do wniosku że   " Wędrówką życie jest człowieka "  ...  :) 

czekam, myślę, że inni również czekają nad kolejnymi wypowiedziami, żeby temat nie zakończył się na recenzji mojej tylko wypowiedzi ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...