Skocz do zawartości
Wichura

Szukajacie a... się naszukacie, czyli rzecz o tym kogo najtrudniej znaleźć do zabaw

Rekomendowane odpowiedzi

@MrMichal, wyrozumiałość i cierpliwość mają swoje granice. Trzeba pamiętać też o sobie, bo w końcu szukamy dla własnej przyjemności i by zaspokoić własne pragnienia, a nie by komuś zrobić dobrze. Tu niestety bez życiowego egoizmu i twardych wymagań stajemy się desperatami, którym wszystko jedno z kim oby tylko było. I nie wszystko i nie cały czas można oddać się losowi. Trzeba mu pomóc.

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego, ale od noszę wrażenie, że wydaje się wam iż do mnie pasowała by piosenka typu.

"Znowu w życiu mi nie wyszło..."

No ale macie do tego prawo ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, MrMichal pisze:

Nie wiem dlaczego, ale od noszę wrażenie, że wydaje się wam iż do mnie pasowała by piosenka typu.

Zbyt daleko idące wnioski. Ja tak nawet przez chwilę nie pomyślałam.

Może powrót do tematu.

Czy Ty @MrMichal nie miałeś problemu ze znalezieniem tego kogo szukasz/szukałeś ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
19 minut temu, MrMichal pisze:

No ale macie do tego prawo ;)

a nawet jeśli to czy to ma dla Ciebie znaczenie? ;) (mnie osobiście wali, że ktoś z internerów widzi we mnie np. przemądrzałe babsko )

do rzeczy, czytaj słowa i do nich się odnoś a nie doszukuj się złych intencji; przyzwyczaj się - tu na forum naprawdę się rozmawia a nie klepie po plecach; wyraża inne rozumienie pojęć... normalna rozmowa 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uśmiecham się. macie prawo mnie oceniać, a ja dalej mam zamiar być sobą.

Powracając do tematu, owszem jest trudno znaleźć. Dorzucę tez, że położenie geograficzne tez ma na to wpływ.

Jak w bajce o królewnie.

Za siedmioma górami, 7 rzekami, 7 lasami żyła sobie księżniczka. Wstaje rano, przeciąga się i sama do siebie mówi. Ku... jak ja mam wszędzie daleko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, MrMichal pisze:

Jak w bajce o królewnie.

Za siedmioma górami, 7 rzekami, 7 lasami żyła sobie księżniczka. Wstaje rano, przeciąga się i sama do siebie mówi. Ku... jak ja mam wszędzie daleko.

To  nie z bajki tylko ze skeczu Kabaretu "POTEM" :D

A położenie geograficzne ma chyba znaczenie tylko, gdy mieszkasz na odludziu i nie jesteś mobilny ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
16 minut temu, MrMichal pisze:

Uśmiecham się. macie prawo mnie oceniać, a ja dalej mam zamiar być sobą.

Powracając do tematu, owszem jest trudno znaleźć. Dorzucę tez, że położenie geograficzne tez ma na to wpływ.

Jak w bajce o królewnie.

i o logistyce wspomniał już @Coma

a wiele znam stąd ludzi co do siebie samolotami latają i takich co powyżej 400 km mają do pokonania

tu wg mnie wszystko zależy po pierwsze od owych osób na ile do siebie lgną i są w stanie to zaakceptować; w dzisiejszych czasach te 400 km czy loty samolotem nie są nieosiągalne budżetowo

lecz masz rację, wybitnie popularnym tekstem, który wypowiadają mężczyźni to "szkoda, że mieszkasz tak daleko" (książęta no nie? :D )

a to wg mnie najmniejszy problem, zawsze można się spotkać w pół drogi - jeśli ktoś naprawdę chce doświadczać...

to tylko trasa do przejechania a nie jak inni poszukują shemale czy biseksualnej pary z potrzebą mentalnego zgrania

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do pytania czego konkretnie szukamy to na tę chwilę szukam towarzyszki na imprezę swingers. Z przyjaciółką z którą miałem jechać nasze drogi się rozeszły. I tak sobie szukam i szukam, dziewczyny niby zainteresowane zawsze chciały wziąć udział lub przynajmniej zobaczyć itp. itd. ale jak przychodzi co do czego to albo grzecznie dziękują bądź kontakt się urywa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.08.2019 o 09:16, parakk pisze:

To wcale nie jest szalenie trudne. To jest niewykonalne!

Singielki są jak yeti. Wszyscy o nich słyszeli, ale nikt dotąd nie widział. 

Gdyby chociaż któraś powiedziała, że jestem brzydki i nic z tego nie będzie, to bym to jeszcze rozumiał,  ale jeśli na kilkadziesiąt wiadomości nie ma ani jednej odpowiedzi, to już troche słabo. Na marginesie dodam, że nie były to jakieś  ctrl+v, ale indywidualne wiadomości z krótkom opisem o nas. No i daliśmy sobie spokój. 

Niesłusznie. Do mnie nie napisałeś... ;)

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, może? pisze:

Niesłusznie. Do mnie nie napisałeś... ;)

Bo nie można do Ciebie wysłać wiadomości :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...