Skocz do zawartości
kobiecy_fan

Hotelowy pokój

Rekomendowane odpowiedzi

Dawno nic nie pisałem, więc zobaczymy jak to wyjdzie.

Sobotni poranek. Obudziłem się przed południem, mocno podekscytowany tym co ma się dziś wydarzyć. Choć siedzieliśmy z żoną do późna, oboje mocno podnieceni rozmawiając na ten temat, jej już w łóżku nie było. Poszedłem do łazienki, gdzie zastałem żonę pod prysznicem golącą nogi i paszki. Uśmiechnęła się do mnie i powiedziała :

- pomożesz mi ogolić cipkę?

- oczywiście kochanie, usiądź proszę wezmę maszynkę.

Kiedy skończyłem, efekt jak zawsze był niesamowity. Jej piękna, nieco pulchna, wąska szparka, wygolona zupełnie za zero wyglądała niesamowicie kusząco.

- wygląda na to, że jesteś gotowa.

- jeszcze nie, kochanie.

- hmmm ?

- balsam, trzeba wetrzeć balsam.

Wziąłem delikatny balsam po goleniu i delikatnie nałożyłem na jej wzgórek łonowy, wcierając go najpierw od góry, później przy pachwinach a na koniec przez jej delikatną szparkę. Żona westchnęła nieco mocniej a ja natychmiast rozochocony pochyliłem się żeby ją pocałować w cipkę.

- oj, nie, nie … nic z tego. Powiedziała – pamiętaj o umowie. Będzie lepsza zabawa jak wrócę.

- naprawdę to robimy …

- wiem sama nie wieżę, jesteś pewien, że tego chcesz ?

- tak, jestem pewien. Chcę żebyś się dobrze bawiła.

- ja również chcę żebyś się dobrze bawił

- będę, wierz mi że będę – uśmiechnąłem się do niej i wstałem niechętnie odsuwając się od jej kuszącego krocza.

- tylko zostaw trochę sił dla mnie na rano … Powiedziała zalotnie.

- postaram się – odpowiedziałam – ty również.

- tego akurat nie mogę obiecać bo chyba nie ode mnie to będzie zależało …

Kolejne dwie godziny minęły żonie na ubieraniu się, malowaniu i pakowaniu niezbędnych rzeczy. Ubrana w elegancki kostium, wyglądała jak rasowa businesswoman.

- i jak ? - Zapytała

- wyglądasz cudownie kochanie.

- no to jadę. Do zobaczenia niedługo. Powiedziała i pocałowała mnie lekko żeby nie rozmazać ust.

- baw się dobrze rzuciłem i zamknąłem za nią drzwi.

20 minut później dostałem SMS z linkiem, który miałem otworzyć. To napisał on. Z bijącym mocno sercem uruchomiłem przeglądarkę i pojawił się obraz. Pokój tonął w półmroku. Pod ścianą stało duże małżeńskie łoże, obok dwa fotele. W jednym z nich siedział on i popijał coś spokojnie. Kolejny SMS. „Jestem na miejscu, idę na górę”. Tym razem to żona napisała. Po kilku minutach dało się słyszeć pukanie do drzwi i mężczyzna wstał, przeszedł obok kamery żeby otworzyć drzwi. Pokój na moment zalało światło wpadające z korytarza.

- Witaj, cieszę się że już jesteś – powiedział

- Witaj.  - Odpowiedziała żona, nieco zmieszanym głosem.

Widziałem jak wchodzą do pokoju a on wskazuje jej fotel w którym usiadła.

- Napijesz się czegoś? – zapytał.

- Poproszę. Odpowiedziała.

- Mam czerwone wino, lubisz?

- Tak bardzo. Jeśli jest wytrawne.

- Oczywiście – odpowiedział i zniknął z pola widzenia kamery. Po chwili obraz się rozjaśnił, zupełnie jakby miał się rozpocząć spektakl. Wrócił na swój fotel wręczając żonie lampkę wina.

- Cieszę się, że zdecydowaliście się na naszą małą zabawę.

- My również – odpowiedziała upijając spory łyk wina. Widać było jaka jest spięta.

- Czy przygotowałaś wszystko o co prosiłem ? Zaczął bez ogródek.

- Tak

- Idź więc proszę do łazienki i wróć do mnie tak jak się umawialiśmy dobrze?

Żona odstawiła kieliszek i powoli wstała, kierując się do łazienki. Minęło kilka nerwowych minut oczekiwania i pojawiła się znowu w polu widzenia kamery. Zatrzymała się na środku pokoju tyłem do kamery. Jej naga krągłą pupa wyglądała niesamowicie. Była zupełnie naga, nie licząc czarnych skórzanych bransolet z metalowymi kółkami i karabińczykami zapiętymi wokół nadgarstków i kostek.

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...