Skocz do zawartości
DOMINUJACY40KRAKOW

Marzenia o byciu czyjąś suka!

Rekomendowane odpowiedzi

jak to jest ze tak wiele kobiet, głownie mężatek w domu cichutkie grzeczne zony realizujące się w życiu rodzinnym, erotycznie często po bożemu, ale majace swoje tajemnice erotyczne. Realizujące swoje fantazje bycie suką, własnością, erotyczna zabawką  kogoś innego byleby nie męża i wtedy stają sie wulkanem seksu , pozwalają swemu Panu robić ze sobą wszystko dosłownie, a na pewno nie pozwolilyby mężowi. (to jest pewne z rozmow z nimi i autopsji)kto mi powie dlaczego?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@DOMINUJACY40KRAKOW, a nie jest tak, że ten mąż w głowie takiej kobiety po prostu jest inaczej "oznaczony"=umiejscowiony? Jako troskliwy, kochający, czuły życiowy partner i tata ich wspólnego potomstwa. I nijak nie jest w stanie postrzegać go jako Dominującego nad nią Pana. Takiego, co to będzie ją traktował jak rozwiązłą sukę. Po prostu z jego ręki to by tak nie smakowało. Woli do realizacji tego typu zabaw innego=nowego mężczyznę. Co nie oznacza, że z tym mężem w łóżku nie doznaje fajerwerków. Po prostu seks z nim ma inny wymiar.

Ja mam uległego męża i uwielbiam zabawy z nim w alkowie i nie tylko :mrgreen:. Jest w mojej głowie odpowiednio erotycznie umiejscowiony i już. I choćby skały srały inaczej się nie da.

Ale mam też ciągoty do innego rodzaju zabaw, do których on-mój @skrzat kompletnie mi nie pasuje. Do ich realizacji mam swojego przyjaciela. I nie to, by mnie pociągało bycie po drugiej stronie bata czyli zamiana w uległą zabawkę Dominującego Pana. Nie to bym chciała być rozwiązłą erotycznnie suką innego mężczyzny. Nigdy z życiu! Po prostu z to inny wymiar seksu. Nie lepszy, nie gorszy - inny.

3 godziny temu, DOMINUJACY40KRAKOW pisze:

jak to jest ze tak wiele kobiet, głownie mężatek w domu cichutkie grzeczne zony realizujące się w życiu rodzinnym, erotycznie często po bożemu, ale majace swoje tajemnice erotyczne.

A wiesz ilu jest takich mężczyzn, którzy w domu są przykładnymi super mężami i ojcami, a gdy wyrwą się na chwilę z tego ciepłego domowego ogniska zamieniają się w uległe zabawki swojej Dominującej kochanki? Ja od takich często słyszę tekst typu "Bo, żona to żona. Nie chcę by była Dominą. Nie chcę w domu kobiecie ulegać i mieć femdom 24h/7. To tylko zabawa, erotyczna odskocznia."

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, DOMINUJACY40KRAKOW pisze:

jak to jest ze tak wiele kobiet, głownie mężatek w domu cichutkie grzeczne zony realizujące się w życiu rodzinnym, erotycznie często po bożemu, ale majace swoje tajemnice erotyczne. Realizujące swoje fantazje bycie suką, własnością, erotyczna zabawką  kogoś innego byleby nie męża i wtedy stają sie wulkanem seksu , pozwalają swemu Panu robić ze sobą wszystko dosłownie, a na pewno nie pozwolilyby mężowi. (to jest pewne z rozmow z nimi i autopsji)kto mi powie dlaczego?

Pytasz dlaczego, a skąd myśl że tak jest? Ulegle to nie jest jakaś kategoria kobiet, jakiś profil. Chyba że pytasz o te co "po Bożemu" i "w tajemnicy" i "byleby nie mężowi"?

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, DOMINUJACY40KRAKOW pisze:

(to jest pewne z rozmow z nimi i autopsji

No właśnie... Skoro rozmawiasz o tym ze swoimi uległymi, to co one na to? Chyba wiedzą co je tak mocno pcha pod Twój bat? ;)

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiscie  wiem dlaczego tak jest. mam na mysli odpowiedzi kobiet z ktorymi mialem i mam doczynienia. ale chcialbym poznac o ile sie da inne punkty odniesienia.  Jednym z głownym powodów co może ktoś powiedzieć ze tak nie powinno byc skoro sie kocham męza, są wlasnie uczucia, które wg mnie też przeszkadzaja w takiej relacji. lubic kogoś to co innego. mowia zę kochają męza ale... ciało dusza domagają sie czegoś innego! sma mialem taki przypadek, że pojaiwły sie uczucia między mną a suką, musialęm zakonczyc znajomośc bo miekłem. cięzko mi przez gardło przechodizły wulgarne slowa w stosunku do niej (co ją bardoz kręcilo), zaczeła sie pojawiać zazdrość. totalna masakra

co do pytania o mezów zmieniajaących sie po za domem w uległych . tak wiem ze istnieja ale to nie tamat tej dyskusji.

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, DOMINUJACY40KRAKOW pisze:

co do pytania o mezów zmieniajaących sie po za domem w uległych . tak wiem ze istnieja ale to nie tamat tej dyskusji.

Wątek męski przytoczyłam, bo pomyślałam, że łatwiej będzie Ci zrozumieć dlaczego te kobiety tak mają. Taka analogia.

sma mialem taki przypadek, że pojaiwły sie uczucia między mną a suką, musialęm zakonczyc znajomośc bo miekłem. cięzko mi przez gardło przechodizły wulgarne slowa w stosunku do nie

I widzisz. W sumie sam sobie odpowiedziałeś dlaczego te kobiety u Ciebie, a nie u mężów (których kochają) szukają spełnienia masochistycznych fantazji.

oczywiscie  wiem dlaczego tak jest. mam na mysli odpowiedzi kobiet z ktorymi mialem i mam doczynienia. ale chcialbym poznac o ile sie da inne punkty odniesienia. 

O co dokładnie pytasz? Chcesz dowiedzieć się jakimi innymi pobudkami kierują się kobiety szukające w pozamałżeńskich relacjach spełnienia swoich masochistyczny pragnień?

Jedne ze wstydu, inne ze strachu przed odrzuceniem lub wyśmianiem przez ukochanego mężczyznę, a jeszcze inne chcą tylko chwilowej zabawy wtedy kiedy to one mają na nią ochotę, a nie ich partner.

Takich kobiet nie spotkałeś?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ogólnie rzucilem temat bo wydaje mi sie ciekawy. I wlasnie to na co lilczylem konwersacja z kobieta wyglada to calkiem innaczej niz dyskusje men&men.

odpowiedz na to ze chca sie bawic kiedy one chca jest w moiej sytuacji ciezka, bo relacja PAN-suka z męzatką jest specyficzna, głownie oczywiscie ze wzgledów czasowych, jak wiekszosć facetów niby  dominujacych przekonuje kobiety ze dominacja do dobre zerzniecie laski i tyle(sorki za słowa).

a tu nie chodzi o sam seks on jest dodatkiem do tego rodzaju zabaw. Najwazniejsze to zawładnac ich umyslem zeby miec nad nim władze. z racji bardz oograniczonego czasu na spotkania ciezko to robic z mezatkami bo tez licza na duza dawke dobrego seksu. a czasmi w pare godzin spotkania cięzko to wszystko zrealizowac. coz jestem tym szczesciarzem, ze mi sie to udawało, ale chyba tylko i wylacznie dlatego ze te kobiety byly przekonane czego chca i od 1 sekundy spotkania sprawdzajacego udało mi sie zyskać ich duze zaufanie. pozniej pełniejsze i wtedy to sie działa. cała esencja relacji Pan-suka co nie koniecznie do konca wiarze sie z tym slowem co napisałas masochistyczne. bo akurat zadna z nich nie byla masochistka, tylko koibeta pragnaca wladzy nad nia i jej cialem.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@DOMINUJACY40KRAKOW, ale wiesz, że poza masochizmem fizycznym występuje też masochizm psychiczny? I mogą występować razem lub oddzielnie.

Kobiety pragnące władzy nad ich ciałami i umysłami to niejednokrotnie masochistki psychiczne. I np. nie mają one ochoty na takie zabawy non stop, tylko okazyjnie . Dlatego szukają spełnienia poza małżeństwem.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...