Skocz do zawartości
Gabor

Koniec dominującego męża od dziś uległy ciapek

Rekomendowane odpowiedzi

Pani Z jest wspaniała, po przeczytaniu kontraktu aż ciarki chodzą mi po plecach. Ciekaw jestem jak się wcieliły w życie zasady jak się czuje żelowa kochanka i czy czesto już byla urzywana. Rogacz powinien swoją cudowną Panią Z całować po stópkach i wielbić za możliwosc służby 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie umowa jest wykonywana na tyle ile jest to możliwe.Owszem ograniczenia, dupcia żelowa jest w użyciu i wszystko moglobyć idealnie tylko nadal nie ma pana, który mógłby zająć się panią Z.Szukamy ale domunują internetowi ogierzy, którzy znikają jak kamfora po wirtualnym spełnieniu swoich fantazji

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie Ci mężczyźni wspaniali tacy, orły, sokoły, herosy...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znam osobiscie trzy pary gdzie męzowie są chętni dzielić się swoimi ukochanymi żonami, same panie też niczego,sobie i problem… bo nie ma z kim.Ci ktorzy byliby może i rzeczywiście gotowi z reguły nie bardzo rozumieją klimat CU jako zaawamsowanej gry erotycznej .Jesli kontakt wirtualny jest obiecujący to po wtrzepaniu freda przez "ogiera" przeważnie zamiera w milczeniu :) Mogłoby się wydawać,że stwarzając takie luksusowe warunki do tego aby posiąść erotycznie czyjąś żonę powinno być latwo takowego chetnego znaleźć ale tak nie jest

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy bym się nie spodziewał że na rynku zdrad jest taki deficyt ogierów. Porumakowało by się gdyby się przekroczyło magiczną barierę 5 min . A tak to zamiast ogierem faceci zostają lizocipkamu Ale dopinguję Pani Z. gdzieś na pewno jest kraina ognistych rumaków, tylko osiodłać i jechać jechać , jeeeechaaać

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Punkt dotyczący ciąży jest niesamowity. Podpisałbym, choć dla mnie wolałbym aby Prawdziwy Mężczyzna mógł dysponować mną w dowolny sposób. Czytanie tego było lepsze niż filmy erotyczne :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekaw jak minął ten rok umowy, co ciekawego się wydarzyło , czy została ona przedłużona i jeśli tak to na jakich warunkach

Kam. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...