Skocz do zawartości
Gabor

Koniec dominującego męża od dziś uległy ciapek

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak zapowiedzieliśmy w innym miejscu, spisaliśmy nasz własny prywatny ale na 100% poważnie traktowany KONTRAKT CUCKOLD.

Oto jego pierwsza strona (w sumie są 3). Były świece wino i sztuczna żelowa dupka dla mojego męża :) Tak...tam się sprawdza...Teraz tylko trzeba znaleźć odpowiedniego pana dla mojej cipki

Z.

20190728_070218.jpg

• Lubię 18
  • Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wspaniały kontrakt, życzę powodzenia rogatemu i jego pięknej  Pani. Ciekaw jestem jak brzmią kolejne strony umowy, i jak wygląda żelowa kochanka rogasia. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo nareszcie ktos się zainteresował :) Tak dolozymy kolejne strony.Dupke żelową już moj dzielny "ogier" rozprawiczył (widok super podniecajacy) a fotke wrzucimy

Z.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Ogier" będzie miał używanie, oby nie za często, niech się najpierw porządnie stara żeby dostać nagrodę.  Taką Panią mieć to skarb największy. Rogaś powinien na rekach nosić i stopy całować 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś pięknego!

Niesamowita wyobraźnia.

Nie przypuszczałem nigdy że czytając kontrakt tak bardzo się podniecę, że zaraz będę miał orgazm!

Jesteście wspaniali i ciekawe czy uda się wypełnić umowę nie tylko treścią ale i czynem :)

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodnie z zapowiedzią strona druga naszej umowy małżeńskiej

20190730_060140.jpg

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyno Jesteś tak Niesamowita, że emocje i podniecenie odbierają mi możliwość pisania składnie całych zdań!

Wczoraj orgazm, teraz muszę się chować za biurkiem żeby nikt nie zobaczył jak spodnie mi się prężą!

Ale Twój rogacz ma dobrze i szczęście, że ma taką Panią!

Umowa spisana pierwszorzędnie! Skąd miałaś taki rewelacyjny wzór? No chyba, że razem układaliście wszelkie paragrafy? W sumie to powinnaś Ty to zrobić i dać rogaczowi do podpisania :)

Pozdrawiam ciepło

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pisaliśmy razem niektóre punkty ja niektóre Rogacz a ja je oczywiście modyfikowałam aby osiągnąć swój cel 

Z.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekamy na dalsze paragrafy Waszej umowy. Ciekawe czy uda Wam sie zrealizować umowę? Trzymam kciuki że tak a na samą myśl o tym członek mi się pręży! Chciałbym być na miejscu Twojego męża i mieć kutasa zamkniętego w klatce i spełniać wszelkie Twoje zachcianki zgodnie z umową!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...