Skocz do zawartości
Zouza

Mężczyźni zupełnie "nie w moim typie", a jednak nogi miękną

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, napisano:

Chodzi mi o to, czy gdyby owi panowie byli jakimiś przypadkowymi kolesiami zauważonymi na ulicy w Ząbkowicach Śląskich to dalej mieliby to coś?

Wtedy nie byłoby możliwe wstawienie ich zdjęcia z widoczną twarzą na forum.

9 minut temu, napisano:

Drogie panie, a czy w przypadku panów Organek i Butler nie jest tu bez znaczenia fakt, iż obaj panowie odnieśli w życiu sukces?

Dzięki temu, iż są osobami publicznymi to można wstawić ich zdjęcia.

Odpowiadając jednak na Twoje pytanie - nie ma znaczenia, że Organek odniósł sukces. To mężczyzna bardzo "nie w moim typie", a jednak bardzo pociągający. Stawiam na głęboko osadzone oczy, co daje jakąś świdrującą przenikliwość spojrzenia. ;) No chyba, że zacząłby pleść coś bez sensu, to pewnie by mi przeszło. ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@ Zouza®  Sprowadziłbym te dyskusje do stwierdzenia, że atrakcyjność ma wiele składowych i tak naprawdę nie da się jej bardzo precyzyjnie zdefiniować ani zmierzyć.

To, że ktoś nie jest w "Twoim typie" (zakładam, że mówimy całościowo o wyglądzie, skoro prosisz o zdjęcia), nie oznacza, że zupełnie nic Ci w nim nie pasuje ;) 

Czasami wystarczy spojrzenie, gesty jakie dana osoba wykonuje, piękny uśmiech to jak się zachowuje albo po prostu zgrabny tyłek, który przesłania wszystko i czujemy motyle w brzuchu, nie zważając na krzywy nos albo nieco większą powierzchnię erotyczną :D 

Wydaje mi się, że dyskusja na podobny temat już gdzieś się przewinęła tutaj na forum ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bigboy, ależ ja to doskonale wiem :D Zwłaszcza, że to nie jest pierwszy taki przypadek, bo i w życiu prywatnym zazwyczaj dotychczasowi partnerzy życiowi "na pierwszy rzut oka" zupełnie mi się nie podobali. 

I chociaż kompletnie nie pociągają mnie mężczyźni w typie Organka, to akurat on, chociaż nie podoba mi się, to jakoś mnie przyciąga. 

Szkoda, że inne Panie siedzą cichutko, bo chętnie bym się dowiedziała jak to jest u nich. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, napisano:

I chociaż kompletnie nie pociągają mnie mężczyźni w typie Organka, to akurat on, chociaż nie podoba mi się, to jakoś mnie przyciąga. 

Szkoda, że inne Panie siedzą cichutko, bo chętnie bym się dowiedziała jak to jest u nich. 

Zgarnęłaś im Organka sprzed, ekhm, nosków to co mają pisać. Zaszyły się w kąciku i chlipią;)

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, napisano:

Stawiam na głęboko osadzone oczy, co daje jakąś świdrującą przenikliwość spojrzenia.

O, to ja podobnie jak Organek, nie jestem w Twoim typie @ Zouza®

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie masz przenikliwego spojrzenia, czy jesteś podobny do Organka? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, napisano:

Nie masz przenikliwego spojrzenia, czy jesteś podobny do Organka? 

Do Organka to mi daleko wiadomo, ale oczy osadzone głęboko są, czoło pokryte bruzdami jest, zarost jest (raz dłuższy raz krótszy). Czy spojrzenie jest przenikliwe, nie umiem ocenić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To trochę za mało, by stwierdzić, czy jesteś, czy nie jesteś w moim typie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, napisano:

To trochę za mało, by stwierdzić, czy jesteś, czy nie jesteś w moim typie ;)

No, na pewno to nie wystarczy, by mieć 100% pewności. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie to jeszcze nie człowiek. Ktoś nieatrakcyjny na foto może tak nadrabiać urokiem osobistym, że nie widzę mankamentów. Zresztą najbardziej atrakcyjny i seksowny u mężczyzny jest mózg, także te wszystkie galerie wymuskanych detali są czymś wydumanym. Za to w drugą stronę często jest odwrotnie, liczy się wygląd, bo większość mężczyzn to wzrokowcy. A ja muszę posłuchać, zawsze byłam dźwiękowcem, tembr i akcenty

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...