Skocz do zawartości
Zouza

Mężczyźni zupełnie "nie w moim typie", a jednak nogi miękną

Rekomendowane odpowiedzi

36121

No nijak mój typ, a jakoś cholernie kręci. 

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To działa także w drugą stronę, też znałem Kobiety które fizycznie mnie nie kręciły w ogóle, ale wystarczyło jedno spojrzenie, jeden uśmiech i to było to... nieuchwytne, nienazwane, nieopisywalne... specyficzna chemia... ciekawe zjawisko. Fajne. I to w tych oczach podnieca bardziej niż niewiadomo jakie ciało... 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

o jaaaa! chyba nareszcie jest temat gdzie się będę mogła wrzucając fotki wyrzyć

zwłaszcza że moje "typowanie" skupia się na cudownej krzywiźnie nóg i męskim tyłku :lach:

to załączony pan ma się nijak do mojego ideału

IMG-20190725-WA0001.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przestaje się golić i w ogóle myć po imprezach ot co! Widać to dzisiaj jest na topie

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@iko czyżby przedstawiony facet to zła odmiana maczo? :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dajecie spokój.. Przecież to Gerard Butler... Dla pań lubiących męskie torsy polecam film 300... Typowo męskie kino ale kazda koneserka meskich klat powinna ten film... Przelecieć:) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznaję poznałam (tylko poznałam ;) ) kiedyś jednego Pana , który absolutnie nie był w "moim typie" , ale jak się okazało jego spojrzenie było piorunujące, łamiące nogi w kolanach ;) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście coraz częściej spotykam Kobiety (najczęściej nie te znane aktorki) zupełnie nie w moim typie ale sprawiające swoim spojrzeniem, uśmiechem, mową ciała i odważną ripostą (kolejność nieprzypadkowa), że zdecydownie nic mi nie mięknie.

Co chyba stawia nieco pod znakiem zapytania ten „mój typ”. Hmm.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drogie panie, a czy w przypadku panów Organek i Butler nie jest tu bez znaczenia fakt, iż obaj panowie odnieśli w życiu sukces? Chodzi mi o to, czy gdyby owi panowie byli jakimiś przypadkowymi kolesiami zauważonymi na ulicy w Ząbkowicach Śląskich to dalej mieliby to coś?

To nie jest prowokacja. Liczę na szczerą odpowiedź.

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...