Skocz do zawartości
Wichura

Prezenty/upominki od kochanków

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiście, zapadł mi jeden upominek od kolegi z naszego forum skierowany dla @Monia.

Przydatne dildo wysłane kurierem :D

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od stałego kochanka dostałam wiele upominków. I zawsze trafiał w mój gust, w aktualne potrzeby. Nie zawsze to były rzeczy materialne. I te właśnie były najcenniejsze, nieprzeliczalne na pieniądze. 

Dawny kochanek, którego wspominam z dużym sentymentem, dawał mi kwiaty i zawsze przygotowywał kolację, a doskonale pamiętał co lubię, więc trafiał w punkt. 

Od innych czasem dostaję kwiaty, czy wino. 

Słodycze to nie jest najlepszy pomysł na prezent dla mnie, bo ze słodyczy to ja śledzie. ;) Chyba, że mnie coś akurat najdzie, raz na 3-4 miesiące. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dotarło do mnie, że mnie perfumy i biżuterię dają przede wszyscy rodzice i siostra a bielizny jeszcze nikt mi nigdy nie kupił, nie licząc czasów dziecięcych 

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale żeby nie było - nie tylko dostaję, ale też daję. 

Np. bieliznę, którą kochanek zakłada na imprezy. 

I te sałatki, które uwielbia, i jajka ma miękko na śniadanie. I... trochę innych rzeczy, których nie zdradzę.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bardzo lubię dostawać prezenty :P Czekoladki, winko, bieliznę. Ma to swój urok i czuję się wtedy dopieszczona :P Tylko nie lubię kwiatów...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...