Skocz do zawartości
HotGirl

Revolution, evolution love

Rekomendowane odpowiedzi

56 minut temu, HotGirl pisze:

Słuchajcie, a jak długo nowe jest nowe?

dopóki emocje przez to powodowane nie stają się powtarzalne co do natężenia, dopóki za każdym razem w tym nowym odnajdujesz świeżość...  tak to widzę ja

I kiedy nowe się kończy? Czy się nie kończy?

zawsze się kończy i może iść co najmniej w dwie strony, zgasnąć całkowicie jako pragnienie tudzież ewoluować w kolejne nowe 

aaaa.. i może zostać świadomie zostawione jako to co chcemy by było powtarzalne bo dalej jest dla nas interesujące / potrzebne / stymulujące

Podacie jakieś konkretne przykłady waszej ewolucji? 

to proszę przykład

nowe było samo zk i spotkania czysto seksualne lecz po dialogu jakimś i rodzaj koleżeństwa ze spotkaniem od czasu do czasu na pogaduchy, z podtrzymywaniem znajomości do jej naturalnego wygaśnięcia - bez dzikiego biegnięcia do siebie...

potem zachciało mi się sprawdzić czy umiem dać się sponiewierać totalnie obcemu człowiekowi i z założenia nie chciałam wiedzieć o nim nic i tyle samo się o mnie dowiedział i jak się będę z tym czuła - no to sprawdziłam i wiem :)

i jeszcze troszku innych takich chęci mi się pojawiło by się o sobie dowiedzieć coś tam...

5 godzin temu, HotGirl pisze:

A może przeciwnie, potrzebujecie większych i większych wrażeń? Jeśli tak, to co jest na końcu tego "więcej i więcej"?

ja się boję swojego więcej więcej i nie chcę dzisiaj tego się dowiedzieć, bo to co wyczyniam sobie to nie jest emocjonalnie bez kosztowe 

obawiam się, że dzisiaj więcej więcej zapędziłoby mnie w kaftan z przydługimi rękawami .... ale to dzisiaj... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
55 minut temu, HotGirl pisze:

Słuchajcie, a jak długo nowe jest nowe? I kiedy nowe się kończy?

Tu podzielam w 100% zdanie @iko

Podacie jakieś konkretne przykłady waszej ewolucji? 

Monogamia > swing > cuckold/cuckqueen

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, iko pisze:

dopóki emocje przez to powodowane nie stają się powtarzalne co do natężenia, dopóki za każdym razem w tym nowym odnajdujesz świeżość...  tak to widzę ja

Amen! Nic dodać nic ująć:)

7 minut temu, iko pisze:

ja się boję swojego więcej więcej i nie chcę dzisiaj tego się dowiedzieć, bo to co wyczyniam sobie to nie jest emocjonalnie bez kosztowe 

Coś o tym wiem:) Sam boje się tego co odkrywam w sobie, Ann również nazywając mnie ukrytym sadystą;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

HotGirl, tu coś na ten temat znajdziesz :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Zouza pisze:

HotGirl, tu coś na ten temat znajdziesz :)

No dobra, mam już wypiac pupę do pasa? 

Ale:w pytaniu swing/cuckold, a ja pytam szeeeroko.. 

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, HotGirl pisze:

ale swing i cuckold są dość szerokie ;) a ten drugi to odmian ma bzysiąt

możesz zatem dookreślić ów szeeeroki obszar, bo nie chodzi Ci o to że znam język suahili chyba lub zaczęłam dziergać bieliznę intymną z kordonka?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, iko pisze:

ale swing i cuckold są dość szerokie ;) a ten drugi to odmian ma bzysiąt

możesz zatem dookreślić ów szeeeroki obszar, bo nie chodzi Ci o to że znam język suahili chyba luz zaczęłam dziergać bieliznę intymną z kordonka?

Ja tam wiele nie wiem, ale stawialabym na bdsm:) 

No żeby nie było że dubluje stare tematy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, HotGirl pisze:

Nie trzeba, chociaż... :redevil:

No właśnie wydaje mi się, że tamten temat jest szeroki, bo ujmuje i zmiany w myśleniu, emocjach, ale też konkretnych zachowaniach seksualnych. A już czy to swing, cuckold, BDSM (co nie wyklucza dwóch pierwszych) - to zależne od upodobań konkretnych osób.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Zouza pisze:

Nie trzeba, chociaż... :redevil:

No właśnie wydaje mi się, że tamten temat jest szeroki, bo ujmuje i zmiany w myśleniu, emocjach, ale też konkretnych zachowaniach seksualnych. A już czy to swing, cuckold, BDSM (co nie wyklucza dwóch pierwszych) - to zależne od upodobań konkretnych osób.

No i co teraz? ;>

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A już tak konkretniej, gdybym miała wypunktować zmiany od godz. "0" , chronologia pewnie zaburzona ;)

1. z pierwszych (aż dwóch! :D ) spotkań w trójkącie -> spotkania 1+1 z kochankami (płci męskiej);

2. spotkania 2 mężczyzn + ja;

3. spotkania z parą mieszaną -> odkrycie przyjemności z interakcji z kobietą;

4 seks grupowy pt. GB; 

5. odkrycie chęci spotykania się ze stałym kochankiem;

6. zaskoczenie odnalezieniem w sobie switch'a.

I kilka innych, nie tak "milowych" kroków. ;)

Tak na szybko i z "technicznego" punktu widzenia, ale też nie wszystko zdradzę.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...