Skocz do zawartości
rogacz_199x

Noc poślubna z kochankiem

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 4.03.2020 o 08:59, mindaugas napisał:

Na zb znalazłem sesję pewnej pary, gdzie Hotka ubrana w białą suknię (ślubną) uczestniczy w gb,

sesja jest opisana jako rocznica. 

Może noc poślubną ciężko zorganizować, ale rocznicę ... :erection:

W naszym przypadku coś podobnego mogłoby mieć szansę realizacji. Magda odwiedza swoją wieloletnią koleżankę Sandrę, która nie ma stałego partnera. Ale miewa kochanków, którzy przychodza czasem z kolegami i wtedy dzieje się tam rozpusta. Magda zabawia się z kolegą kochanka Sandry, a Sandra ze swoim kochankiem. Sandra wie, że jesteśmy w relacji cuckold i czasem opowiada mi co Magda robiła. Testując mnie chyba w ten sposób czy naprawdę to akceptuję.

Pomyślałem sobie więc , że Sandra mogłaby być celebrantką naszego cuckoldowego ślubu przypominającego zwyczajami trochę tradycyjny. Ale Magda ubrana jak do klubu, seksownie, wyzywajace kabaretki, krótka spódniczka - wręcz jak prostytutka. I powiedzmy dwóch kochanków plus ja oficjalnie składajacy przysięgę wspierania jej w realizacji jej potrzeb seksualnych. Uklękajacy jak do oświadczyn i zakładający jej na stopę bransoletkę. A następnie po słowach celebrantki: możesz pocałować swoją boginię seksu: całuję ją w stopę - zamiast w usta. Wszystko to obserwuje Sandra i ogłasza nas oficjalnie rogaczem i hotką. Po czym Sandra prosi mnie o zdjęcie majtek świeżo poślubionej hotki i podanie do rąk Magdy. Magda rzuca je do tyłu przez ramię. Ten z kochanków który je złapie, będzie miał prawo jako pierwszy zająć się moją księżniczką...

• Lubię 6
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@KrzysiekMagda rzucanie przez pannę młodą majtek za siebie, w Waszym przypadku przypomina nieco zwyczaj z tradycyjnego wesela, ta panna, która złapie bukiet panny młodej wyjdzie wkrótce za mąż, u Was oznaczałoby to - ten z kochanków, który złapie majtki panny młodej (hot WIFE) zostanie wkrótce rogaczem

Ale marzenie zabawy z Waszą znajomą i jej kolegami jak najbardziej mi się podoba

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się bardzo pomysł cuckoldowego ślubu. Im więcej zwyczajów, gestów, zachowań przerobimy na wersję cuckoldową tym sądzimy, że będzie zabawniej, bardziej erotycznie i... podniecajaco zboczenie  . Więc symbole typu  obrączka i sperma kochanka na niej,  czy welon na głowie również pokropiony spermą, przenoszenie panny młodej przez próg i położenie w łóżku w którym czeka kochanek czy oficjalne zdejmowanie jej majtek przez męża jako gest aprobaty itp. W lozku np. pozycja na jeźdźca w której mąż ma asystować z tyłu i obserwować z bliska penetrację żony i wkładać penisa kochanka, gdy wypadnie. Mnie dodatkowo podnieca, gdy takiej nocy poślubnej, gdzie jako idealny rogacz służę żonie - przyglądałaby się ktoraś koleżanka Magdy akceptująca i szukająca takiej relacji. Zwłaszcza Sandra, bo jest chyba jeszcze bardziej wyuzdana seksualnie ode mnie  (w porównaniu do tzw. normalnych ludzi w naszym otoczeniu).

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.03.2020 o 00:33, KrzysiekMagda napisał:

W naszym przypadku coś podobnego mogłoby mieć szansę realizacji. Magda odwiedza swoją wieloletnią koleżankę Sandrę, która nie ma stałego partnera. Ale miewa kochanków, którzy przychodza czasem z kolegami i wtedy dzieje się tam rozpusta. Magda zabawia się z kolegą kochanka Sandry, a Sandra ze swoim kochankiem. Sandra wie, że jesteśmy w relacji cuckold i czasem opowiada mi co Magda robiła. Testując mnie chyba w ten sposób czy naprawdę to akceptuję.

Pomyślałem sobie więc , że Sandra mogłaby być celebrantką naszego cuckoldowego ślubu przypominającego zwyczajami trochę tradycyjny. Ale Magda ubrana jak do klubu, seksownie, wyzywajace kabaretki, krótka spódniczka - wręcz jak prostytutka. I powiedzmy dwóch kochanków plus ja oficjalnie składajacy przysięgę wspierania jej w realizacji jej potrzeb seksualnych. Uklękajacy jak do oświadczyn i zakładający jej na stopę bransoletkę. A następnie po słowach celebrantki: możesz pocałować swoją boginię seksu: całuję ją w stopę - zamiast w usta. Wszystko to obserwuje Sandra i ogłasza nas oficjalnie rogaczem i hotką. Po czym Sandra prosi mnie o zdjęcie majtek świeżo poślubionej hotki i podanie do rąk Magdy. Magda rzuca je do tyłu przez ramię. Ten z kochanków który je złapie, będzie miał prawo jako pierwszy zająć się moją księżniczką...

Super! Taki scenariusz jest dla chcących bardzo realny i zarówno podniecający.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na jednym z portali randkowych znalazłem takie ogłoszenie:

"Jeśli kiedykolwiek marzyłeś o zerżnięciu panny młodej, to możemy mieć dla Ciebie bardzo ciekawą propozycje:)
Szukamy mężczyzny na naszą noc poślubną. Zdecydowanego realnego i dominującego. Na razie zmieniamy date i wszystko niestey wydarzy sie dopiero jesienią:/ okolice Warszawy. Zapewniamy nocleg/transport i niesamowity wieczór:) Oczywiście wcześńiej zakładamy spotkanie zapoznawcze:) Może wyjdzie z tego ciekawa znajomośc na dłużej?
(Myślimy też o wspólnej podróży poślubnej)
Mamy już pewne doświadczenie w klimacie cuckold/seksie grupowym i jest to dla nas magiczny klimat. Możemy też sponsorować. jako dodatkowy pieprzyk ;)
ewa - przebojowa, otwarta śliczna kobieta, z boskim uśmiechem i pupą;) 28lat
krzysiek -miły, otwarty facet, bardziej nieśmiały.(hetero) 30lat"

Co Wy na to, trzeba mieć fantazje

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie było podpisane: "W takim składzie świętowaliśmy naszą 5 rocznicę ślubu :) Dziękujemy Wszystkim Panom :)":erection:

1.jpg

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ślub i cuckold u mnie i @MaryRosezbyt mocno kontrastują ze sobą, zawarcie związku małżeńskiego kojarzy nam się z rodziną i emocjami zgoła innymi które odczuwamy przy spotkaniach mających spełniać nas seksualnie. A więc noc poślubna oraz rocznicę zaślubin rola kochanków (i kochanek) będzie się ograniczać to kliknięcia "lubię to" na fb o ile mają nas w znajomych.

Ale wiadomo jak kogoś to jara to dlaczego nie ^^

• Przytulam 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, mindaugas pisze:

Zdjęcie było podpisane: "W takim składzie świętowaliśmy naszą 5 rocznicę ślubu :) Dziękujemy Wszystkim Panom :)":erection:

1.jpg

już mnie denerwuja te rozjezdzajace sie materace :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...