Skocz do zawartości
rogacz_199x

Noc poślubna z kochankiem

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 12.07.2019 o 13:47, Matt2233 pisze:

A mnie ciekawi ilu rogaczy było by sklonnych na realizację tej fantazji?

Mam taką szanse, gdy uda mi się znaleźć swoją Hotkę. Chętnie bym zaprosił na noc poślubną Kochanka, z którym Hotka zechciałaby spędzić noc. Przed tym, jak doprowadzić ich do łóżka, mam pomysł podpisać Cuckold Contract (umowa pomiędzy Hotką a UC), Bull będzie jako świadek.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja noc poślubna wyglądała w ten sposób, że jeden z kelnerów przez okno balkonowe podgladal jak się kochamy. Żona tego nie wiedziała a dodatkowo tak się podniecilem że ustawiam moja świeżo poślubna żonę aby on widział jej walory jak najlepiej

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@pawel1969 Twoja fantazja przypomina mi trochę, co prawda nie tak do końca, sytuację z filmu "Braveheart" z Melem Gibsonem, oczywiście we współczesnej wersji ;)

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja marzę o ślubie z prostytutką, najlepiej z Ukrainy. Noc poślubna w pasie cnoty w roli kamerzysty, a ona ma gangbang z kilkoma facetami, którzy jej zapłacili za możliwość seksu z zapłodnieniem. Na koniec żona wybiera kochanka, który będzie ją posuwał przez cały miesiąc miodowy za niewielką opłatą. Po ślubie tatuaż nad penisem, że jestem jej własnością, golenie, ubieranie na spotkania z klientami. Dla żonki kasa, seks z wieloma, uległy mąż niewolnik, możliwość zapłodnienia przez wybranych byczków i na dodatek obywatelstwo. 

• Lubię 9
  • Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.11.2019 o 07:26, napisano:

Ja marzę o ślubie z prostytutką, najlepiej z Ukrainy. Noc poślubna w pasie cnoty w roli kamerzysty, a ona ma gangbang z kilkoma facetami, którzy jej zapłacili za możliwość seksu z zapłodnieniem. Na koniec żona wybiera kochanka, który będzie ją posuwał przez cały miesiąc miodowy za niewielką opłatą. Po ślubie tatuaż nad penisem, że jestem jej własnością, golenie, ubieranie na spotkania z klientami. Dla żonki kasa, seks z wieloma, uległy mąż niewolnik, możliwość zapłodnienia przez wybranych byczków i na dodatek obywatelstwo. 

Piękne marzenie, tak samo rozglądam możliwość ożenić się na prostytutce i oddać ją w noc poślubną kochankam. Tylko chciałbym być w roli pokojwki. Za jej zgody.

• Lubię 1
  • Facepalm 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, napisano:

Piękne marzenie, tak samo rozglądam możliwość ożenić się na prostytutce i oddać ją w noc poślubną kochankam. Tylko chciałbym być w roli pokojwki. Za jej zgody.

Powinniśmy jakoś poszukać takich panienek, tylko gdzie? Trzeba by poznać takie, które w Polsce się kurwią albo nimfomanki, co nie mają oporów. Myślę, że powinniśmy założyć temat, może kochankowie znają takie uległe, zwłaszcza lubiące gangbang i bukkake. 

• Lubię 1
  • Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym wiedział o sobie to co wiem teraz, gdy miałem 25 lat ;) to byłoby to teraz moje wspomnienie i realne doświadczenie. Za późno zrozumiałem samego siebie i taka wersja nocy poślubnej pozostaje tylko w sferze fantazji. Co ciekawsze są takie Panie, które mają podobne fantazje...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.02.2020 o 17:38, napisano:

Gdybym wiedział o sobie to co wiem teraz, gdy miałem 25 lat ;) to byłoby to teraz moje wspomnienie i realne doświadczenie. Za późno zrozumiałem samego siebie i taka wersja nocy poślubnej pozostaje tylko w sferze fantazji. Co ciekawsze są takie Panie, które mają podobne fantazje...

W życiu rzeczywistym jeżeli takie Pani i istnieją, to starannie ukrywają swoje fantazję od przyszłych męzów i swoich chłopaków.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na zb znalazłem sesję pewnej pary, gdzie Hotka ubrana w białą suknię (ślubną) uczestniczy w gb,

sesja jest opisana jako rocznica. 

Może noc poślubną ciężko zorganizować, ale rocznicę ... :erection: 

EDIT: Zdjęcie usunięte - Wichura

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...