Skocz do zawartości
winchester

Zacząć od nowa

Rekomendowane odpowiedzi

Ale tego wlasnie autor chce... zobaczyc swoja żonę z innym. Nie było pytań typu, jak mam spędzić rocznicę z moją żoną itp.  Kazdy ma uczucia i trzeba o nie dbać, to nie ulega wątpliwości. Po co ma sie im sypac malzenstwo ? Wiadomo ze seks ,to tez wazny element związku.  Jeśli bylo krucho od jakiegos czasu,to moze warto przypomniec sobie mlode lata )  ja do niczego nie zmuszam. Tak ,czy inaczej dzięki za wyrozumialosc Franki,bo reszta zapomniała juz chyba na jakim forum jestesmy. Miłej nocy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Sisqo pisze:

Czy to miało byc zabawne? Rozumiem ze uwazasz sie za kogos lepszego ,i nie dajesz sie innym wypowiedziec . Filozofie tworzycie, i myślicie ze to Was wyroznia z tłumu.  To jest forum na tematy nam blizej znane,a oburzacie siec jakbym byl na stronie jezuitów.  Przemawia przez was arogancja! Ja nikigo nie obrazilem,za to wy patrzycie na mnie z gory i krytykujecie moje komentarze,do tego strzelacie smieszne emotki i przyznajecie sobie gwiazdki i puchary. Zmiencie swoje nastawienie do ludzi .

No po prostu banda potworów. Jak już strawisz fakt że nie znalazłeś tu poparcia dla swojego seksizmu, ignorancji i prostactwa, to pisz dalej. W innym przypadku w prawym górnym rogu jest opcja "wyloguj", bardzo pomaga.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, rita pisze:

No po prostu banda potworów. Jak już strawisz fakt że nie znalazłeś tu poparcia dla swojego seksizmu, ignorancji i prostactwa, to pisz dalej. W innym przypadku w prawym górnym rogu jest opcja "wyloguj", bardzo pomaga.

No comments...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze prosze PANI trzeba tobie przyznawać racje i bić  brawo. Jeśli nie to będę wyzwany od prostaka i zboczenca. Większa liczba forumowiczow wrzuca tutaj zdjecia swoich nagich żon, i pozwala reszte oceniac( lub tez opisac ,co by z nimi zrobili) za to napisalem ze ma autor dac klapsa swojej zonie i juz jestem dewiantem... czysta hipokryzja!!! Nie mozna sie Wam przeciwstawiać, bo odrazu  wpadacie w szał( kółeczko wzajemnej adoracji) jesli ktos z twoich bliskich nie akceptuje twoich preferencji seksualnych,to tez jest uwazany za prostaka?!

50 minut temu, rita pisze:

No comments...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z żoną wszystko w porządku, nie stosuje antykoncepcji, czasami spotykamy się osobno. Nie jesteśmy też nie rozłączni, tzn mamy czas dla siebie prywatnie, babski wypad do kina, czy męski weekend na rybach. Myślę, że najtrafniejsza uwaga jest od @Aine. Dzięki wiekie.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, winchester pisze:

Z żoną wszystko w porządku, nie stosuje antykoncepcji, czasami spotykamy się osobno. Nie jesteśmy też nie rozłączni, tzn mamy czas dla siebie prywatnie, babski wypad do kina, czy męski weekend na rybach. Myślę, że najtrafniejsza uwaga jest od @Aine. Dzięki wiekie.

Życzę powodzenia. Jak widzisz ,poziom frustracji u niektórych przekracza jakiekolwiek normy. Oby tacy ludzie nie wsiadali za kółko ( hehe )) prowadzi to pozniej do wypadków.  Pozdrawiam.

• Lubię 1
  • Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Sisqo pisze:

Jak widzisz ,poziom frustracji u niektórych przekracza jakiekolwiek normy. 

Póki co tylko Ty się tu oburzasz na to że Twoje "rady" nie zyskują uznania i poparcia innych użytkowników co przekłada się na widoczną frustrację. Jak każdy użytkownik masz prawo wypowiadać swoje zdanie i jak każdy musisz liczyć się z tym że zostanie ono przez innych ocenione niekoniecznie jako wartościowe czy mądre

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, Wichura pisze:

Póki co tylko Ty się tu oburzasz na to że Twoje "rady" nie zyskują uznania i poparcia innych użytkowników co przekłada się na widoczną frustrację. Jak każdy użytkownik masz prawo wypowiadać swoje zdanie i jak każdy musisz liczyć się z tym że zostanie ono przez innych ocenione niekoniecznie jako wartościowe czy mądre

Ja nikogo nie obraziłem.  A sam jestem linczowany . Widac ze ktos wyższy rangą moze pozwalac sobie na wiecej na tym forum,i jest to akceptowane przez innych. Przykre.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.07.2019 o 08:22, napisano:

Ja nikogo nie obraziłem.  A sam jestem linczowany . Widac ze ktos wyższy rangą moze pozwalac sobie na wiecej na tym forum,i jest to akceptowane przez innych. Przykre.

Nie jesteś linczowany a oceniany stosownie do swoich wypowiedzi które każdy użytkownik może i będzie oceniał jak chce. Na tym polega uczestniczenie w publicznych dyskusjach które zresztą nie jest obowiązkowe jeżeli kuje Cie brak poparcia dla Twoich słów przez innych uczestników rozmowy. Nikt też w tym temacie nie wypowiadał się jako "wyższy rangą" a wszystkie posty były prywatnymi wypowiedziami użytkowników - nie ma wśród nich "wyższych" i "niższych". Proponuję ochłonąć i pogodzić się z faktem, że Twoje posty nie zyskały tu poparcia a własne frustracje zachowaj na inne miejsca lub aktywności.

@winchester

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie Twoja żona potrzebuje chwili oddechu od tego wszystkiego. Te spotkania kilka razy w tygodniu, kamerki itp...był na to czas gdy nie było dzieci  teraz doszly obowiązki względem pociech i mógł czar prysnąć na pewien okres.

Nie trac wiary ;)

Ja mimo iż mam jedno dziecko i miewam czasem dla siebie czas to przychodzi taki okres,  że nie myśle o niczym innym tylko o tym kiedy się w koncu wyśpie i odpoczne i nie jest to tydzien czy dwa :)

Badź cierpliwy, poczekaj spokojnie, a przyjdzie taki dzień, że żona sama wyskoczy z inicjatywą ;)

/Ona. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...