Skocz do zawartości
winchester

Zacząć od nowa

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteśmy w małżeństwie od pięciu lat. Na początku bardzo dużo swingowaliśmy, spotykaliśmy się po kilka razy w tygodniu, bawiliśmy się na kamerkach, rozbieranki w miejscach publicznych itp. No i pojawiły się dzieci i wszystko jakby nożem odciął. Teraz żona pomału wraca do ochoty i mam nadzieję niedługo na nowo zacząć przygody. Macie pomysły jak przyspieszyć u żony zapał do zabawy ???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyślij dzieci do dziadkow na noc,i zaproś  kolege

• Facepalm 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zobaczy dwie pałki, to libido odrazu sie podniesie

• Facepalm 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Wichura pisze:

Jeżeli jednak chcesz na to tempo pozytywnie wpłynąć to daj się zonie wyspać i  zdejmij z niej choć część obowiązków. 

Złota rada. Do tego Zafunduj jej też dzień w spa kiedy ty się zajmiesz potomstwem,żeby mogła wypocząć i zrobić się na bóstwo,.tak żeby sama dla siebie poczuła się atrakcyjniejsza. 

• Lubię 9
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A skąd wiecie ze wasze rady akurat są  lepsze od mojej. Nie znacie osoby, a ja tylko zaproponowalem taka opcje. 

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sisqo, a dlatego, że gdyby to było takie proste to Autor wraz z Małżonką już dawno swingowałby ponownie. Jeśli Żona sama  nie przejawia takich chęci to znaczy, że nie jest jeszcze gotowa.

W tej sytuacji proponowanie dwóch kutasów jest grubiańskie, by nie rzec dosadniej.

Serio myślisz, że kobiecie wystarczą dwa kutasy i od razu jej wrócą chęci? :facepalm:

Winchesterze, Druh i Wichura dobrze radzą - niech Żona ma czas tylko dla siebie, swoich przyjemności, odpoczynku, urody. Wypoczęte kobiety zazwyczaj mają większą ochotę na seks i eksperymenty. :)

• Lubię 8
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieznamy jej, wiec ciężko cokolwiek doradzić.  Warto spróbować.  Jeśli  spa nie wypali, wal w moja opcje. Gdyby wcześniej tego nie probowali nawet bym tego nie proponował. 

• Facepalm 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Sisqo pisze:

A skąd wiecie ze wasze rady akurat są  lepsze od mojej. Nie znacie osoby, a ja tylko zaproponowalem taka opcje. 

Stąd, że jak kobieta jest zmęczona, niewyspana, wyczerpana a jej hormony po ciązy  buzują tak, że nie jest pewna swojej atrakcyjności na takim poziomie jak przed urodzeniem dziecka to choćby trzy półki wojsk Napoleona z fujarami na wierzchu przeszły jej przed oknem sypialni to w 99% przypadków prędzej zasłoni okno i pójdzie spać niż za nimi pobiegnie.

A właśnie dlatego, że nie znamy tej osoby udzielamy rad uniwersalnych a nie celujących w promil społeczności

• Lubię 6
  • Facepalm 1
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. Przepraszam ze urazilem społeczność  Cukoldu. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Sisqo pisze:

Bo nasze rady są uniwersalne, i sprawdzone w wielu przypadkach. A w ilu przypadkach Ty sprawdziłeś swoją radę (przypominam że chodzi o przypadki kiedy libido kobiety było bliskie 0)?

I u nas facetów częściej proces włączenia chęci na seks pojawia się nawet przez niewielki bodziec erotyczny, o tyle u kobiet w zdecydowanej większości przypadków potrzeba dużo więcej niż widok kutasa przed ustami, czy pomizianie po cipce.

Właśnie dlatego proponujemy rozwiązania które mają statystycznie (nie tylko w społeczności cuckold) dużo większą szansę na sukces niż Twoje, aczkolwiek zapewne na świecie znajdą się i takie kobiety na które Twój sposób też zadziała. 

Choć jeśli już, to ja bym te sposoby połączył, najpierw dał jej wypocząć, i poczuć się jak królowa, a potem stworzył okazję do tego żeby swoje dobre samopoczucie spożytkowała w pożądany przeze mnie sposób:D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...