Skocz do zawartości
rita

Sex w trakcie miesiączki

Rekomendowane odpowiedzi

Odświeżam temat bo odkryłam to:

https://kobieta.wp.pl/w-tych-tamponach-mozna-uprawiac-seks-6136338420476033a

markę sprawdziłam tą:

https://loveanddesire.pl/pl/p/TAMPONY-SOFT-TAMPONS-NORMAL-JOYDIVISION-3-SZTUKI/7344

i jestem zachwycona. Jakby nie cena, to używałabym ich za każdym razem. Wygodne (jeszcze dołączają lubrykat, żeby przyjemniej się je aplikowało), nic nie czuć, robią swoje, łatwo się o nich zapomina, to jedyny minus :D 

I co z tym seksem? Testowałam - dla mnie bomba :) Nic nie czuć, nic nie widać, w niczym nie przeszkadza.

Krew ( :D  ) w żyłach mrozi tylko zdanie z instrukcji: "Nie powinno być problemów z ich usunięciem z powodu wygodnych do chwycenia rogów, jednak gdyby zaszły, wówczas wymagana jest interwencja ginekologa".

Albo dłuuugiej pęsety :lach: Melduję,że ja problemów nie miałam.

Polecam, rekomenduję. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, rita pisze:

Nie powinno być problemów z ich usunięciem z powodu wygodnych do chwycenia rogów, jednak gdyby zaszły, wówczas wymagana jest interwencja ginekologa".

Albo dłuuugiej pęsety

Relaksujące bierki po wyczerpującej zabawie jak w sam raz na cały weekend emocji.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, rita pisze:

Odświeżam temat bo odkryłam to:

https://kobieta.wp.pl/w-tych-tamponach-mozna-uprawiac-seks-6136338420476033a

markę sprawdziłam tą:

https://loveanddesire.pl/pl/p/TAMPONY-SOFT-TAMPONS-NORMAL-JOYDIVISION-3-SZTUKI/7344

i jestem zachwycona. Jakby nie cena, to używałabym ich za każdym razem. Wygodne (jeszcze dołączają lubrykat, żeby przyjemniej się je aplikowało), nic nie czuć, robią swoje, łatwo się o nich zapomina, to jedyny minus :D 

I co z tym seksem? Testowałam - dla mnie bomba :) Nic nie czuć, nic nie widać, w niczym nie przeszkadza.

Krew ( :D  ) w żyłach mrozi tylko zdanie z instrukcji: "Nie powinno być problemów z ich usunięciem z powodu wygodnych do chwycenia rogów, jednak gdyby zaszły, wówczas wymagana jest interwencja ginekologa".

Albo dłuuugiej pęsety :lach: Melduję,że ja problemów nie miałam.

Polecam, rekomenduję. 

Takie rzeczy już wymyślono, a ja po prostu pytalam zawsze @mannyego czy chciał być marynarzem i popływać po Morzu Czerwonym

• Lubię 3
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarza się i po prostu w te dni ograniczamy się do seksu bez minetki . Ja nie mam nic przeciwko jeśli moja dziewczyna dobrze się czuje dzień jak każdy inny :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie. Przyszło z czasem ;)

Na początku broniłam się rękami i nogami :D

Estetyka brała górę.

Potem przyszedł moment otrzeźwienia z refleksją i z górki ;)

Wnosząc z rozmów w najbliższym otoczeniu duże znaczenie ma to kobiece podejście "ale to jest obrzydliwe"

Znowu konwenanse i zahamowania hodowane latami. Dopiero fajny, wspierający i szczery partner pomaga w oswojeniu tematu.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.06.2020 o 13:59, maniurka pisze:

Takie rzeczy już wymyślono, a ja po prostu pytalam zawsze @mannyego czy chciał być marynarzem i popływać po Morzu Czerwonym

Maniurka ja zaś słyszałam że dobry koń to i w błocie pociągnie ;) a na poważnie to co prawda nie jest to mój ulubiony moment na sex tradycyjny ale  5 dni bez nie dam rady... Czasem wtedy analnie czasem normalnie. Plus że odkąd mam spiralę miesiączka jest skąpa więc bez problemu.  Poza tym od czego są zabawy pod prysznicem :-). 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po paru razach użycia gąbki rozumiem już co autor miał na myśli mówiąc, ze jak się nie uda wyjąć, to do ginekologa. Jak się zaszaleje w trakcie stosunku, to niestety moze ona zapędzić się tak głęboko, że nie starcza długości palców do jej wyjęcia. Do tego jeśli prezerwatywa się zsunie, to moze pod nią utknąć i wtedy w ogóle jest "poszukiwanie skarbów" ;)

Mój obecny kochanek mężnie uznał, że jemu żaden okres niestraszny, bo już tak praktykował ze swoimi partnerkami, wystarczy przynieść ręcznik... natomiast myślę sobie, że warto mieć na uwadzę, że tą drogą można co najmniej zarazić się szybciej HIV (z tego co się orientuję) sądzę, że na takie dni gąbeczki lub odpuszczenie sobie to najlepsze rozwiązania przy częstej zmianie partnerów lub braku pewności co do ich stanu zdrowia. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...