Skocz do zawartości
rita

Sex w trakcie miesiączki

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Zouza pisze:

Podobnie sprawę odczuwam z miesiączką. 

W sensie, że jest Ciebie stymulantem w seksie ale poza nim i w sytuacji nierotycznej by Cię odrzucała ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
46 minut temu, Zouza pisze:

Konkretne odczucia daje tu kontekst sytuacyjny. 

Ale związany także z określonymi osobami. 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, Zouza pisze:

Konkretne odczucia daje tu kontekst sytuacyjny.

Mam podobnie. W sytuacji nieerotycznej zatamowałbym natychmiast krwotok czymś adekwatnym, w każdej innej nie miałbym zbędnych oporów by zaspokoić obupólną potrzebę.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wy tu gadu gadu a ja się pyram-gdzie są te płaskie kubeczki????

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, rita pisze:

Wy tu gadu gadu a ja się pyram-gdzie są te płaskie kubeczki????

np. Ziggy Cup

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od pierwszego razu wprost uwielbiałam seks podczas miesiączki. Zawsze w tych dniach jestem podwójnie nakręcona i odkąd jestem ze @skrzatem nie odmawiam sobie wtedy klasycznego seksu. Tak mam też z moim przyjacielem. Jego  też jestem pewna.

Z nikim innym prócz nich dwóch nie uprawiałam do tej pory seksu podczas okresu.

A lubię to, bo orgazmy są w te dni jakby bardziej płynne i odprężające. Krócej trwa też miesiączka.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem ciekawy temat.

Z bliską osobą i/lub z osobą z którą jest chemia i „więcej niż coś” to seks w trakcie miesiączki jest dla mnie całkiem normalny, a nawet dodaje pikanterii, szczególnie wtedy, kiedy można poczuć emocje, pobudzenie i pożądanie kobiety.

@Surfinia, koniecznie trzeba to powtórzyć, już sobie nawet obliczyłem kiedy będzie można ;) 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sailor nie przepada.

Natomiast jeśli ktoś inny ma wówczas na mnie ochotę, to nie odmówię :D.

W trakcie pierwszej połowy jestem absolutnie dla koneserów. Koneserów krwawej jatki, opuchlizn, ogólnej tkliwości, nadwrażliwości na zapachy.

Ledwie zacznie się druga połowa i zamieniam się w czysty ogień. W sam raz, by się mną poczęstować. O ile oczywiście komuś nie przeszkadza odrobina krwi.

Lula.

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ah, i jeszcze jedna rzecz. Niegdyś z automatu przekładałam spotkania, gdy wypadały w miesiączkę. Krępowało mnie to. Ostatnimi czasy jednak nauczyłam się, że przecież jestem na tyle wielofunkcyjna, iż szkoda by było zachowywać w tym czasie całkowitą wstrzemięźliwość. Wyjątkowo cenię więc partnerów, którzy nie mają z tym problemu i mimo krwawienia potrafią się mną obsłużyć. Na różne sposoby. 

Tak jak wyżej pisaliście, w sytuacjach erotycznych obcowanie z wydzielinami ciała nabiera zupełnie innego wymiaru.

Lula.

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...