Skocz do zawartości
rita

Sex w trakcie miesiączki

Rekomendowane odpowiedzi

Czy komukolwiek się zdarza?

I czy tylko ja chodzę wówczas po przysłowiowych ścianach, tak bardzo mam ochotę? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko

ja jestem wtedy dużo wrażliwsza i bardzo mi się chce.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, rita pisze:

I czy tylko ja chodzę wówczas po przysłowiowych ścianach, tak bardzo mam ochotę? ;)

Mam ten sam problem

Nie uprawiałam sex-u nigdy w trakcie miesiączki, mam opory natury estetycznej. Co prawda moje strefy erogenne też są wtedy dużo wrażliwsze, tak jak i w trakcie ciąży.

Jednak zdarzyły się pieszczoty c... pod koniec miesiączki, no nie mogłam się oprzeć :) 

_ONA

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się zdarzył kilka razy z P-N ale dawno

Zarówno klasyczna penetracja jak francuskie pieszczoty. 

Może estetyka kuleje ale liczą się doznania drogie Panie

C414C338-FE50-402D-8314-8241F5436172.jpeg

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że się zdarza, jednak nie w dwa pierwsze dni, bo wtedy zazwyczaj zbyt źle się czuję.

Jednak seks w czasie miesiączki zawsze ją nieco przedłuża. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Zouza pisze:

Pewnie, że się zdarza, jednak nie w dwa pierwsze dni, bo wtedy zazwyczaj zbyt źle się czuję.

Jednak seks w czasie miesiączki zawsze ją nieco przedłuża. 

Ja też raczej pierwsze 2-3 dni nie czuję się za dobrze, więc ochota szybko mi mija. Pod koniec natomiast nie mam z tym problemu, choć nie specjalnie moje libido różni się wówczas od codziennego :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem na tabletkach. Czuję się (w porównaniu bez nich) fantastycznie, zawartość okresu w okresie jest symboliczna i jestem gotowa poprawić wrażenia estetyczne namiętnym seksem pod prysznicem. W jeziorze. Rzece. Zresztą gdzie ja teraz bym nie chciała...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks podczas miesiączki nigdy nie był nam obcy. A zwłaszcza gdy jest się na antykoncepcji hormonalnej. Tak jak napisała to wyżej @rita. Co prawda nie wpływam na morze czerwone, gdyż Ann mi na to nie pozwala. Właśnie z przyczyn estetycznech (chodź raz czy dwa się zdażyło). 

Ale anal, oral itp. Wchodzą w grę normalnie. A jak kobieta stosuje kubeczek menstruacyjny, to minetkę można robić bez problemu;p A jest jeszcze taka specialna spłaszczona wersja kubeczka, z którym można uprawiać seks normalnie dopochwowo. Bez obawy o zabrudzenie partnera.

Kris

• Lubię 3
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... a sperma, czy wydzielina pochwy jest jakoś wyjątkowo estetyczna? ;)

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, Zouza pisze:

Hmmm... a sperma, czy wydzielina pochwy jest jakoś wyjątkowo estetyczna? ;)

Nie ukrywaj, żadna ludzka wydzielina nie jest estetyczna (no może jako jedyne - łzy) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...