Skocz do zawartości
someme86

grupowo

Rekomendowane odpowiedzi

Moja żona ma ochotę oddać się małej grupie facetów (gangbang) ok. 3-4. Nie wiem czy warto szukać osób do zabawy na portalach typu datezone? czy raczej na forum takim jak to?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej według mnie datezone jest niewypałem pełno tam sciemniaczy i niekonkretnych osób... Co do tego forum nie wiem nowy jestem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Bret.bret pisze:

Hej według mnie datezone jest niewypałem pełno tam sciemniaczy i niekonkretnych osób... Co do tego forum nie wiem nowy jestem :)

Wszędzie na pewno znajdą się fajni ludzie jak i czarne owce, z racji tego że jest nas tu mniej i zdecydowanie jakość ponad ilość to łatwiej dobrać sobie kogoś konkretnego, jednak myślę że przy GB może być trudniej z tego samego względu, jest nas mniej a co za tym idzie będzie trudniej zgrać terminy. Myślę że dobrym rozwiązaniem jest szukanie w kilku miejscach, w końcu na pewno zbierze drużynę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście nie zapomnij nas poinformować w Historiach prawdziwych o wyniku poszukiwania ;))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, someme86 pisze:

tutaj się jeszcze nikt nie zgłosił :P jakoś bida

Wiesz, napisałeś tylko ten temat, nawet nie ogłoszenie więc się nie dziw. Dajcie się poznać, dodaj jakieś zdjęcia swojej pani, napisz ogłoszenie, precyzyjnie a nie tylko luźno rzucasz hasło i oczekujesz że się nagle zbiegną wszyscy faceci który tylko czekają na świeże mięsko.  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszędzie poznasz ludzi z którymi będziesz mógł to zrealizować. Na datazone, na zbiorniku, tutaj, w swingersklubie czy nawet na zwykłej imprezie. Wszędzie też spotkasz zarówno osoby konkretne jak i ściemniaczy. Jeżeli chodzi o forum to tak jak napisał Ci już Heort warto się najpierw dać poznać np. w dyskusjach lub na zlotach bo to znacznie ułatwi Ci kontakt z konkretnymi osobami. Wiele jest tu osób konkretnych które nie spotykają się z każdym bo mają już kochanków czy kochanki i nie szukają rozpaczliwie kolejnych - są co njawyżej otwarci na takie znajomości jeżeli się one pojawią ze strony osób które znają, lubią i/lub czują między z nimi pewną nić porozumienia. Samo ogłoszenie ze strony nieznanych im osób mogą u nich przejść bez odpowiedzi choć inni (wcale nie koniecznie gorsi czy mniej konkretni) z pewnością na ogłoszenie odpowiedzą. No i przede wszystkim aby znależć trzeba szukać i robić coś w kierunku znalezienia. Powodzenia

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję wypad do klubu dla swingersów na wieczór tematyczny typu gangbang. Np. warszawskie kluby Euphoria w niektóre soboty albo Lava co piątek.

Zasady ustalamy tam w 5 minut a potem w każdej chwili możemy się nasycić i wrócić do domu.

Albo przejść do następnego pokoju.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...