Skocz do zawartości
Wichura

Muzyka w sypialni

Rekomendowane odpowiedzi

Lubię muzykę w tle, choć obejdę się i bez. Mam swoje ulubione spokojne składanki. Ale druga strona może mieć inne upodobania i wtedy godzę się na te "inne" - nie dekoncentruje mnie to.

Z moich ulubionych wyróżniłbym Massive Attack, The Cure, Radiohead, Cocteau Twins, Dead Can Dance. Niektóre płyty kończą się jednak zdecydowanie zbyt szybko  :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie zazwyczaj poza sypialnią przygody się spełniają ale podobnie jak @rita, rozdzielam najczęściej playlisty na przed i po.

Przed ma zbudować właściwy nastrój, po - dać pomarzyć i nie przeszkadzać. Zakres dość obszerny, nawet chyba nie znam nazw wszystkich podgatunków, które mi odpowiadają. Raczej pojedyńcze utwory niż całe albumy.

Czasem jednak adrenalina łowów i zapach “krwi” brzmią mocniej niż Rajd Walkirii w mojej głowie. Wtedy nie trzeba mi żadnych innych dźwięków oprócz tej symfonii krzyków, westchnień, przekleństw i błagań. A później szeptów.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że z muzyką :)

Muzyka towarzyszy mi od zawsze i wszędzie w sypialni także 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasz pierwszy seks z @Dragonfly odbył się w oprawie muzycznej Beastie Boys.:->

Nic nie zastąpi uniesień w rytm "(You Gotta) Fight For Your Right (To Party)".

Taki nastrój... Tylko świec brakowało :->

• Lubię 4
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie nie ma lepszego numeru do łóżka nóż Madonna - Justyny my love, numer mało znany ale aż kipi seksem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.06.2019 o 22:13, Brayan pisze:

Jak dla mnie nie ma lepszego numeru do łóżka nóż Madonna - Justyny my love, numer mało znany ale aż kipi seksem.

Mało znany? :D No weeeeeź :D

Justify my love to chyba wszyscy słyszeli. :D

Poza tym ma tylko 5 minut, więc... ;)

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sypialni z partnerką trochę eskperymentowaliśmy z muzyką. Raczej wolimy bez, ale od święta się zdarza. Jest to jednak tylko jeden zespół - Cigarettes After Sex. Oboje ich uwielbiamy, a do namiętnego, wolnego seksu nie ma dla nas póki co lepszej propozycji.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja choć uwielbiam seksowną muzyke w tle to rzadko mamy okazje ją gościć.

Mam swoje ulubione kawałki, które słucham nawet by się odstresować.

Są to raczej nastrojowe przepełnione seksem utwory przy, ktorych włącza mi sie tryb uwodzicielki... gdzie nic i nikt mnie nie popędza i wtedy przy nich robię z facetem co chce :Pnp. Twisted psykie // make me feel

Mój mąż nie przepada, nie nakręca go to jakoś specjalnie, ale nie protestuje gdy wie co go wtedy z mojej strony czeka. 

/Ona. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawy temat, do tej pory muzyka w sypialni towarzyszyła mi i Mężowi tylko, kiedy wieczór rozpoczynaliśmy od masażu inspirowanego masażem tantrycznym, wtedy słuchaliśmy m.in. Peruqouis, Snatam Kaur. Wysłuchałam kilku utworów Dead can dance i myślę, że też bardzo by mi pasowały do takiego wieczoru.

Natomiast rzeczywiście niezwykle zmysłową muzykę tworzy Cigarettes after sex, jestem mile zaskoczona i nie mogę się doczekać, kiedy wypróbujemy seks w takiej oprawie muzycznej 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muzyka? Dobrze jeśli leci coś dobrego ze Spotify. Jednak lepiej jeśli jest to coś instrumentalnego, co pobudza bardziej tło. Jeśli miałyby to być piosenki np Nosowskiej, to zaraz by mi się "włączyło" słuchanie. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...