Skocz do zawartości
pawelrogacz1

Ciekawość.

Rekomendowane odpowiedzi

Paweł, nie gniewaj się, ale serio rozmowy z kolegą z pracy, jakieś wyjście na piwo, etc. wywołały Twoją zazdrość?

I jeszcze coś, z własnego doświadczenia Ci powiem - czasem woli się nie mówić nic, niż opowiedzieć o prozaicznych rzeczach, by uniknąć wypytywania, zazdrości i "jęczenia".

Ale to wiesz, sam tak robiłeś. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pawle co mogę ci poradzić, dystans, dystans i jeszcze raz dystans. Wiem, że jak się ma te dwadzieścia kilka lat (sam pamiętam jak miałem:)), to człowiek jest skłonny do skrajniejszych zachowań, reakcji, decyzji. Obiektywna sytuacja jest taka, że nie wiesz nic, poza tym, że ktoś usuwa wiadomości (każdy ma prawo to robić, ty zresztą też przynajesz, że robiłeś). Reszta to twoje domysły i intepretacje a nie prawda obiektywna.  Dystans i spojrzenie z góry napewno ułatwią ci racjonalny rzut oka na stytuację. 

Podobnie jak przedmówcy polecam, szczerą i dojrzałą rozmowę z partnerką i życzę powodzenia.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 18.06.2019 o 01:18, pawelrogacz1 pisze:

fantazjowalem o cuckoldzie

W dniu 18.06.2019 o 01:18, pawelrogacz1 pisze:

i ja się wygadałem zrobiłem awanturę

weź się chłopie zdecyduj

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...