Skocz do zawartości
gdanski_pirat

GDAŃSK STOGI

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, gdanskmasazysta pisze:

Ja jednak wolę towarzyszyć ^^  

Rozumiem, że lubisz pomagać w potrzebie Paniom? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, onimaz pisze:

Koleżanka mi opowiadała, że miała okazje nocować w gabinecie masażu,

Spała na stole do masażu? Takim z dziurką? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, Finrod pisze:

Spała na stole do masażu? Takim z dziurką? :D

Dokładnie tak, nie było to zbyt przyjemne doświadczenie :D

_ONA

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, onimaz pisze:

Dokładnie tak, nie było to zbyt przyjemne doświadczenie :D

_ONA

Kiedyś spałem podczas koncertu na kolumnie glosnikowej:D

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do nagiej plaży chyba bliżej od Górek Zachodnich, tak przynajmniej my się tam dostaliśmy. Co do innych plaż w takich klimatach nie mam porównania ale plaża jest szeroka i każdy znajdzie miejsce dla siebie, przy wodzie bądź dyskretnie na wydmach. Niestety laskiem za wydmami przechadzają się panowie podglądacze. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.06.2019 o 22:52, Menczi pisze:

Do nagiej plaży chyba bliżej od Górek Zachodnich,

Dokładnie tak, górki zachodnie. W nawigację trzeba jednak wpisać ulicę "Stogi", bo to ona prowadzi do ośrodka i pola namiotowego, z którego przez las jest już blisko do nagiej plaży. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W planach mam sprawdzenie jutro jak tam jest po roku nieobecności. Czy ktoś ma ochotę na wspolne spedzenie czasu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

♂️ Trochę odświeżę temat- czy jest to jedyna plaża bez tekstyliów w okolicy Gdańska?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...