Skocz do zawartości
Matt2233

Jasło, Krosno, Rzeszów

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

Ja myślę że Lipie jest dobrym miejscem. Neutralne i na łonie natury ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, gmen pisze:

Ja myślę że Lipie jest dobrym miejscem. Neutralne i na łonie natury ;)

Ale ja nie twierdzę że jest złym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Hmm ja jestem tu nowy więc nie chciałbym żeby wyglądało że chce tu o czymś decydować ale jeżeli nie będzie sprzeciwu to może niech zostanie Lipie?;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobrze ;) teraz tylko ustalić termin i zaprosić hotke albo parę, żeby nie wyszło z tego gejparty ;):D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Teraz, Matt2233 pisze:

No dobrze ;) teraz tylko ustalić termin i zaprosić hotke albo parę, żeby nie wyszło z tego gejparty ;):D

Matt dokładnie. Popołudnia są teraz gorące do samego wieczoru więc możnaby np w tą środę? Z tym że najlepiej jakby zaproponowała termin jakąś notką lub para :D bo to od nich najwięcej zależy:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, gmen pisze:

Matt dokładnie. Popołudnia są teraz gorące do samego wieczoru więc możnaby np w tą środę? Z tym że najlepiej jakby zaproponowała termin jakąś notką lub para :D bo to od nich najwięcej zależy:D

Zatem czekamy na wypowiedź hotki lub/i pary ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje że coś z tego będzie 

Jednak w tygodniu ciężko porozmawiam z Hocią pisze Om. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, omega1 pisze:

Zagadaj i daj znać ;) skoro jesteście parą to podajcie termin spotkania

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, omega1 pisze:

I wybierzcie miejsce

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...