Skocz do zawartości
Matt2233

Jasło, Krosno, Rzeszów

Rekomendowane odpowiedzi

49 minut temu, Matt2233 pisze:

Yanosik znajdzie to miejsce bez problemu?

to nie kurs obsługi Google Maps :lach:

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, bigboy89 pisze:

to nie kurs obsługi Google Maps :lach:

Jesteś zajebisty. Dziękuję za radę normalnie koń by się uśmiał z Twojego poczucia humoru   ŻENADA

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lipie jest duże, trzeba wiedzieć w jakim kierunku pojechać i za który krzaczek zajrzeć

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.06.2019 o 15:21, mixer22 pisze:

zróbmy najlepiej mini spotkanie i sprawdźmy najlepiej

Dobry pomysł jestem za!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to bym proponował jakiś delikatny seksik nad wodą w ustronnym miejscu obmacywanie Żony w stroju kompielowym ocieranie się ręka pod bikini delikatne pieszczoty taki mini zlocik moźe coś więcej np.2 kochanków i mąż a rozmarzyłem się.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
47 minut temu, omega1 pisze:

Ja to bym proponował jakiś delikatny seksik nad wodą w ustronnym miejscu obmacywanie Żony w stroju kompielowym ocieranie się ręka pod bikini delikatne pieszczoty taki mini zlocik moźe coś więcej np.2 kochanków i mąż a rozmarzyłem się.

Rzuć termin i miejscówke

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm no właśnie myślałem że coś zaproponujecie u nas miejsca nad wodą są raczej po o stawiane przez ludzi dzikich plaż nie ma hyba żeby cisnąć gdzieś w Bieszczady znam taki strumyczek. 

No cóż trzeba coś podumać chyba że macie jakieś propozycje. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, Matt2233 pisze:

Jesteś zajebisty. Dziękuję za radę normalnie koń by się uśmiał z Twojego poczucia humoru   ŻENADA

Ty to powiedziałeś/napisałeś ;)  ja chciałbym być tak sztywny jak Ty, ale tylko w pewnych sytuacjach ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...