Skocz do zawartości
Matt2233

Jasło, Krosno, Rzeszów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Szukam w tych miastach lub okolicach miejsc gdzie spotykają się swingersi, nudyści itp. 

Ewentualnie miejsc gdzie można w miarę swobodnie uprawiać seks 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie ja też. Wiem że kiedyś była taka miejscówka w okolicach gdzie teraz jest vivo w Krośnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem nic sami nigdy nie byliśmy w takim klubie woleliśmy spotykać się indywidualnie na seks. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie był klub tylko miejscówka gdzie można było podjechać samochodem 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co mi wiadomo jest tych miejsc kilka, a co do spotkań i terminów nie mam pojęcia, nie uczestniczylem nigdy, w okolicach Rzeszowa to najsłynniejsze chyba jest lipie, co do reszty musiał bym sobie poprzypominac co gdzie kiedyś było, jak jest teraz to nie mam pojęcia, zróbmy najlepiej mini spotkanie i sprawdźmy najlepiej

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ciekawe czy skoro coś takiego było to czy jest dalej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Matt2233 pisze:

No ciekawe czy skoro coś takiego było to czy jest dalej

Lipie tak, tylko tezeba by sprawdzić co jak i kiedy, no i za którym krzaczkiem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, mixer22 pisze:

Lipie tak, tylko tezeba by sprawdzić co jak i kiedy, no i za którym krzaczkiem

Ciężko trafić na to lipie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Matt2233 pisze:

Ciężko trafić na to lipie?

Nie ciężko, łatwy dojazd 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...