Skocz do zawartości
czar

Wakacje "dla dorosłych"

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Czy ktoś ma jakieś doświadczenia jeśli chodzi o wyjazd wakacyjny do hotelu gdzie goście mają min 18 lat?( Animacje dla doroslych, basen z pianą itp)

Rozważam taki wyjazd i fajnie by było trafić w miejsce "przyjazne" sytuacjom w których moja luba może sie odważy w końcu na coś więcej ;)

Możecie polecić jakieś kierunki/ hotele albo w ogóle napisać czy opłaca sie jechać do takiego hotelu? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My z moja żona, planujemy sie wybrac na Gran Canaria , a dokladnie Maspalomas. Jestesmy ciekawi , czy ktoś z tutaj obecnych był ww. miejscu . Jesli mozna, to prosimy o opinie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znajomy był teraz na domonikanie i polecał pobyt w hotelu dla dorosłych - dużo grupek dziewczyn, facetow. Sporo pokazów, drinki niby na potencje ( w sensie ze jak dziewczyna ci tali stawia to cos sie raczej świeci). - ogólnie podobno fajna atmosfera... Nie pamiętam niestety nazwy hotelu...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.06.2019 o 08:07, dendryt35 pisze:

My z moja żona, planujemy sie wybrac na Gran Canaria , a dokladnie Maspalomas. Jestesmy ciekawi , czy ktoś z tutaj obecnych był ww. miejscu . Jesli mozna, to prosimy o opinie.

Świetne miejsce, jeśli chcesz popatrzeć na obce biusty, a Twoją małżonkę kręcą półnadzy homoseksualiści to śmiało polecam.

Wieczorem w klubach można obejrzeć Drag queen (trochę lepszej jakości niż w PL).

Czyli europa pełną gębą.

Poza tym kurort jak każdy inny.

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A coś bliżej... Bo mój jacht nie doplynie do Majami. ... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może ADAM & EVE (Belek - Turcja). Hotel dla dorosłych, w rozsądnej cenie i odległości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cap d’Adge na lazurowym wybrzeżu 

jak dla mnie , miejscówka nr. 1 

można  wyobraź od „świńskiej plazy” , szczególnie wieczorowa pora i za wydmami 

poprzez  swingersko klimatyczne zakątki płaz w kierunku zachodnim 

, kierując się na wschód jest coraz bardziej spokojnie , aż po plaże dla ludzi z dziećmi , ale tez FKK 

mozna i poza wioska , w ośrodkach dla tekstylnych i na plażach nie FKK 

Albo .... 

przez niedaleki wypad do Neapolu , na oryginalna włoska pizzę

lub do Marsylii , Korsyki , albo i do Barcelony skoczyć 

No ale szczegolnie ta ostatnia wycieczka , to już musi być całodniowa , ze względu na odległość i ruch na autostradach 

wiec 

Tak czy inaczej , ta jedna miejscówka załatwia wiele możliwości 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Chorwacji jest kemping naturystyczny

M. ( On ).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy możecie polecić hotel dla dorosłych w andaluzji? gdzie obowiązuje nagość?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...