Skocz do zawartości
Matt2233

Gadu-gadu

Rekomendowane odpowiedzi

Też nie ma. Teraz udało sie zalogować przez stronę. Dziękuję za pomoc

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to wogole jeszcze żyje ? Jezuuu używałem gg chyba z 10 lat temu ostatnio. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żyje. Używam go codziennie. :)

I nie zamierzam zrezygnować, choć, a może właśnie przede wszystkim dlatego, że to już staromodne.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

GG.. kiedyś to było ;) W sumie ja do tej pory pamiętam moje hasło do Gadu-Gadu, choć nie wiem jak dawno temu je używałem, nawet na chwilę dzisiejszą nie mam go zainstalowanego. Trochę nostalgia kusi, aby zainstalować, ale pojawia się pytanie - tylko po co?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja używam służbowo. Szybki sposób na wysyłkę np zdjęć do osoby ktora siedzi po drugiej stronie słuchawki przy komputerze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dyskretny komunikator, polecam, nie trzeba wymieniac sie nr tel

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też używa gg i sobie go chwale mało tego jest możliwość uruchomienia go na smartfonie bez  instalacji  apki. Polecam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...