Skocz do zawartości
Matt2233

Gadu-gadu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy jest ktoś kto ma konto na gg i tak jak ja ma problem z zalogowaniem się tam?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Matt2233 pisze:

A moje coś nie działa

A ma to jakieś objawy? Komunikat czy coś? Korzystasz z aplikacji czy logujesz się przez stronę?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Próbuje z aplikacji. Pisze ze błędne hasło. Robie przypomnienie hasła i zaden link na maila nie dochodzi. Zalzylem też 2'konta  z innych maili i to samo

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Kiki pisze:

A ma to jakieś objawy? Komunikat czy coś? Korzystasz z aplikacji czy logujesz się przez stronę?

W sumie od wczoraj czekma na pomoc biura obsługi i dalej nic

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja loguje się bezpośrednio ze strony, przez przeglądarkę a w tel poprzez aplikacje i wszystko działa. Wpisujesz pełny adres email?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. I dalej nic. Przez stronę tez nie idzie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przez stronę pisze że konto zablokowane ale nie wiem dlaczego

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Matt2233 pisze:

Tak. I dalej nic. Przez stronę tez nie idzie

Dziwne... jedna uwaga szukaj maili od GG w katalogu ze spamem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...